Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Nyírépszer Hungária Kft. [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

VIP-klub egy teniszakadémián? Kisvárda a megfejtés

Ha már Felcsút a modern kori futball központja lehetett, Balatonboglár pedig névlegesen a kézilabda fellegvára, nem kell meglepődni, hogy egy Kisvárdához közeli halastó mellett a teniszt szeretnék felfuttatni. Ki tudja, lehet, hogy a magyar tenisz új fellegvárának alapjait láthatjuk körvonalazódni, de nagyobb a gyanú, hogy Seszták Miklós baráti köre fog jól járni

Nagyon nehéz hova tenni a 200 milliós Díszlet utcát, amit Kisvárdán akarnak

Seszták Miklós városában gombamód nőnek ki a földből az újabbnál újabb szórakoztatást szolgáló beruházások. Ezúttal uniós pénzből terveznek felhúzni egy Díszlet utcát, melyet több sebből is vérzik.

273 millióból épülhet a kisvárdai látványosság a szegénynegyeddel

A bontási jegyzőkönyv szerint mindössze hárman adtak be ajánlatokat: a DÉSZ-KER nettó 286,2 millióért, a Kelet-Onyx nettó 298,5 millióért, a Nyírépszer pedig a Szabó-Tetőmester Kft.-vel közösen adott be egy nettó 273,7 milliós ajánlatot. Tekintve, hogy egyedül az utóbbi ajánlata kevesebb a rendelkezésre álló összegnél, véleményünk szerint ez lehet a nyertes ajánlat is.

1,4 milliárdért épül kollégium a kisvárdai kézi- és fociakadémiának

2017 május közepén jelentette be a városból fejlesztési miniszteri posztba érkező Seszták Miklós, hogy kézilabda és fociakadémia is indul Kisvárdán Kárpátmedencei Kézilabda Akadémia néven. Bár az első osztályok már most szeptemberben elindultak, saját kollégiuma még nem volt az intézménynek, így más tanintézmények kollégiumaiban szállásolták el a gyerekeket. Nagyon sokat viszont már nem kell várni, lassan beindul a munka és 420 nap, vagyis közel 14 hónap múlva az akadémiának saját kollégiuma is lesz.

174 millióért kap egy csarnokot a kisvárdai vízi filmstúdió

Az építő kiléte egyáltalán nem lesz meglepetés, már több zsíros munkát is elnyert Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában.A folyamatosan fejlődő Kisvárdán nemcsak a sportélet és -fejlesztések kapnak kiemelt figyelmet, hanem a turizmusra is rágyúrtak a helyi önkormányzatnál. Ennek fellendítése érdekében fejre állított tájház, horgásztóba süllyesztett akvárium, csúszdapark és vízi filmstúdió is épül.

700 millióból épülhet a csúszdapark Kisvárdán

Kisvárdának úgy tűnik, nem lesz elég az ország harmadik legnagyobb csúszdaparkja, inkább a második legnagyobb címet szeretnék birtokolni.

Beköltözik a "Terror" Seszták miniszter városába

Nyár elején számoltunk be arról, hogy Seszták Miklós fejlesztési miniszter folyamatosan fejlődő városában, Kisvárdán nemcsak multifunkcionális sportcsarnok, stadion és csúszdapark készül, hanem vízi filmstúdió/filmpark kialakításán is dolgoznak. A helyi Várfürdő és környezete fejlesztésére még 2015-ben adott pénz a kormány, 2,5 milliárd forintot.

Ma egy 40 milliárdos tenderen futottak be Mészárosék

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő még februárban 40 milliárd forint keretösszegű nyílt közbeszerzést hirdetett a felügyelete alatt álló műemléki és nem műemléki épületek felújítására. A tender feltételei alapján sejteni lehetett, hogy a korábbi állami kiírások nyertesei futhatnak be. Így is lett: felbukkan egy Mészáros Lőrinchez sorolt cég, valamint gyerekeinek vállalkozása is.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Vizes VB 2017

Vizes VB 2017

2017 tavaszán készített anyagunk szerint már biztosan elérte a 90 milliárd forintot a FINA 2017 vízes világbajnokság budapesti megrendezésének költsége. A beruházások kezdeti (14, 38, majd 50 milliárdos)...
Kisvárdai futball

Kisvárdai futball

2015-ben a kisvárdai Várda Sport Egyesület  közel tízszer annyi (1,26 milliárd) tao-támogatást kapott, mint 2014-ben.  Seszták Miklós nemzetgazdasági miniszterré válása óta pedig dőlnek az állami...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI