Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Opero Kft. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

480 millió forintos vagyoni hátrány

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt javasol vádemelést a BRFK a Budapest Gyógyvizei és Hévizei Zrt. volt vezérigazgatója ellen – értesült a Magyar Nemzet.

Feljelentette a Jobbik a Gyógyfürdő Zrt-t

Feljelentést tett Staudt Gábor, a Jobbik budapesti elnöke a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH Zrt.) egyik korábbi szerződése miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. A párt szerint a fővárosi strandokat és fürdőket üzemeltető társaság 2009 júniusában olyan szerződést kötött az Opero Kft.-vel, amely felveti a bűncselekmények elkövetésének gyanúját. Az Origo ugyanakkor a fürdők őrzésére kiírt pályázat visszásságairól számolt be.

Hat fürdőt újra a főváros üzemeltet

Elkezdődött a Demszky-érában kiszervezett budapesti fürdők és strandok üzemeltetésének visszavétele a napokban.

Társas gőz

Gyorssegéllyel kellett megmenteni az összeomlástól a budapesti gyógyfürdővállalatot. Az SZDSZ-modellben kiszervezésekkel legyengített cégből sok százmillió forint folyt el.

Tarlósék felmondták a fürdőszerződéseket

Több mint másfél milliárd forintot takarít meg a Budapesti Gyógyfürdők és Hévizei Zrt. azzal, hogy felmondta az előző vezetés által kötött szerződést.

Visszaszervezik a gyógyfürdőket

A főváros gyógyfürdős cége a napokban akár jogi lépéseket is tehet Budapest egykor világhírű, egyre pusztuló fürdőinek visszavételére.

Sokallják a hétmilliárdos fürdőkiszervezést

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. új vezetésének számítása szerint az Opero Kft. drágán takarítja és tartja karban a főváros 12 strandját és fürdőjét, ráadásul a Széchenyi fürdő elhanyagoltsága miatt az ÁNTSZ januárban eljárást indított.

A fővárosi cégek átvizsgálásai folytatódnak

Visszaüthet a bűnbakképzés és az át nem gondolt megújítási szándék a fővárosi fürdőcégnél. Két év alatt összesen nettó 30 millió forintért szerződött le cégén, a Reporting Kft.-n keresztül Frei Tamás a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-hez
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

CBSZ-megbízások

CBSZ-megbízások

Pintér Sándor belügyminiszter 2010. márciusban eladott cége, a Civil Biztonsági Szolgálat június óta a Terror Háza Múzeummal, a Magyar Fejlesztési Bankkal (MFB), a Szerencsejáték Zrt-vel, a Magyar...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI