Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Papp László [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Offshore pizzát gyúr az államtitkár

A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Szabó László a debreceni polgármesterrel karöltve december 5-én személyesen adott át egy üzemet, mint a Kormány.hu beszámolójából kiderül, az ország első kézművespizza-készítő létesítményét.

Két trafikot nyert a debreceni alpolgármester testvére

A cívisváros gazdasági ügyekért felelős fideszes alpolgármestere éppen "politikai tanulmányúton" volt, amikor a testvére trafikot nyert. Ezzel magyarázza, hogy neki semmi köze a történtekhez.

Eljárás a forgalommal szemben parkoló Kósa Lajos ellen

A Debreceni Közterület Felügyelet feljelentése alapján rendőrségi eljárás indul Kósa Lajos polgármester és egyik alpolgármestere ellen. A politikusok órákig parkoltak a tilosban, félig a járdán, sőt a forgalommal szemben, miközben egy kisvendéglőben beszélgettek.

Kósa Lajos megfizetett

Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere és Papp László (Fidesz) alpolgármester kedden befizette a tilosban parkolásért kiszabott szabálysértési bírságot. Erről Papp László - a polgármester nevében is - kedden tájékoztatta az MTI-t.

Polgármesterválság Lénárddarócon

Van is polgármestere Lénárddarócnak, meg nincs is. A felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott korábbi községvezetőt áprilisban újraválasztották, de azóta sem tudta letenni az esküt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Trafikmutyi

Trafikmutyi

A dohányzás visszaszorítása ürügyén a kormány újraszabályozta a dohánykiskereskedelmet. A trafik koncessziók odaítélése teljesen átláthatatlanul történt, a pályázatokat jelentős része kormány...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI