Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Podolák György [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Milliárdok temetője lett a szoci kerület

Ábel Attila, a kerület fideszes alpolgármestere elképesztő történeteket gyűjtött kötetbe, de azt is elárulta: lenne még miről írni. A kiadványt, melyet nemsokára a könyvesboltokban is meg lehet majd vásárolni, minden csepeli háztartásba el kívánják juttatni.

Eltűnt milliók – Rájátszás (videó)

Sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést szerdán a legfőbb ügyésznél Csepel fideszes polgármestere a Csepel SC Alapítvány ügyében.

Rozsdatemető a Csepel-szigeten

Sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere a Csepel SC Alapítvány titkosított szerződései kapcsán.

Feljelentés Csepel eltűnt milliárdjai miatt

Büntetőfeljelentést tesz a Csepel SC Alapítvány bűncselekménygyanús ügyeiben a kerület polgármestere. Az ügy részleteit szerdán hozzák nyilvánosságra.

Csepeli kettős gyilkosság: az egyik vádlott egy volt szocialista politikussal találkozott a gyilkosság előtt

A csepeli kettős gyilkosság másodrendű vádlottja, Deme Gábor a Fővárosi Bíróságon zajló büntetőper csütörtöki tárgyalásán azt mondta, nem sokkal a cselekmény előtt találkozott Podolák György szocialista politikussal.

Ösztönösen üdítőzött a kettős gyilkosság után? (+videók)

Az MSZP-s Podolák György tudott a csepeli alapítványi iskolában folyó sikkasztásról, mely jóval nagyobb méreteket öltött, mint az az ügyben szerepel – vallotta a kettős gyilkosság csütörtöki tárgyalásán Deme Gábor.

Sikkasztás: az alpolgármester is részt vett, a polgármester is tudta?

Csepel volt szocialista alpolgármesterére Orosz Ferencre vallott Deme Gábor a kettős gyilkosság csütörtöki tárgyalásán.

Ügyészségen a Csepel SC Alapítvány

Átfogó ügyészi vizsgálatot kezdeményez a Csepel SC Alapítványnál Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere, mert szerinte nem a céljának megfelelően működik a kerület sportjáért felelős szervezet.

Szocialista politikusokkal beszélt Deme

A gyilkosság napján segítséget kért Podolák György szocialista politikustól Deme Gábor, a csepeli MSZP volt elnökségi tagja, akit a hatóság a főváros XXI. kerületében történt kettős emberölés bűncselekményében bűnsegédlettel gyanúsít.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI