Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Rapcsák András [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Rázták, de Lázár János nem esett le az uborkafáról

A Fidesz frakcióvezetője megúszta a politikusi karrierjét fenyegető botrányt. A lemondását követelő ellenfelei egy szélsőjobbos weblap médiahekkjének köszönhetően nevetség tárgyává váltak, s visszakozásra kényszerültek.

A bíróság visszahelyezte posztjára Rapcsák Andrást

Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármestert a Csongrád Megyei Bíróság jogerős ítéletével visszahelyezte polgármesteri állásába. Azonban még egy fegyelmi vizsgálat folyik ellene, így a közgyűlés szerint továbbra is érvényes a felfüggesztés.

Újabb feljelentések érkeztek Rapcsák András ellen

Hódmezővásárhely önkormányzati vezetői újabb büntetőfeljelentéseket tettek az ügyészségen a város március óta állásából felfüggesztett polgármestere, ellen. A feljelentés szerint Rapcsák a város pénzén újíttatta meg saját és felesége múlt évben lejárt útlevelét.

Hódmezővásárhelynek pénzügyi nehézséget okoz a Rapcsák-ügy

Öt hónapja tart Rapcsák András hódmezővásárhelyi polgármester állásából való, fegyelmi vizsgálatok miatti felfüggesztése, s ez az "állóháború", amelyben nincs előrehaladás, az érintett megfogalmazása szerint már a várost teszi tönkre.

Nem folytatnak nyomozást Rapcsák ellen

Bűncselekmény hiányában megtagadta a nyomozást Rapcsák András ellen a számviteli fegyelem megsértése miatti feljelentés ügyében az APEH Bűnügyi Igazgatósága.

Rapcsák feljelentette helyettesét

Rapcsák András Hódmezővásárhely négy és fél hónappal ezelőtt állásából felfüggesztett polgármestere feljelentette helyettesét, Novák Imrét. Rapcsák hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt kezdeményezett eljárást.

Rapcsák feljelenti Túri Józsefet rágalmazás miatt

Rapcsák András hazugságnak tartja azokat a vádakat, melyek szerint egy helybéli családnak a várost illető hagyatékából egy 33 arany ékszerből álló kollekciót elkótyavetélt volna, megkárosítva ezzel a települést.

Hódmezővásárhely alpolgármestere újból feljelentette Rapcsákot

Hanyag kezelés gyanúja miatt feljelentette Hódmezővásárhely állásából felfüggesztett polgármesterét, Rapcsák Andrást a város alpolgármestere.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI