Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Sós Tamás [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Rendelésre kaszálhattak

Az észak-hevesi LEADER egyesület elleni nyomozás vádemelési javaslattal zárult le. Az adatok szerint 143 millió forintnyi uniós pénz tűnt el az egyesületnél, a rendőrség tizennégy személyt gyanúsít harmincnégy bűncselekménnyel. Úgy tűnik, három Zuschlag-üggyel egyenlő az észak-hevesi LEADER egyesületnél történt visszaélés-sorozat.

Ítélet: nyolcszázezer ütheti a volt szocialista elnök markát

Szabó Róbertet és Sveiczer Sándort egyaránt négyszázezer forint megfizetésére kötelezte a bíróság. Mindketten fellebbeznek.

Feljelentették Heves megye volt szocialista elnökét

Büntetőfeljelentést tesz a Heves Megyei Közgyűlés fideszes vezetése a testület korábbi szocialista elnöke, Sós Tamás ellen bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – tájékoztatta a megyei önkormányzat sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Hétszázmilliós kárt okozott Sós Tamás?

A Heves Megyei Önkormányzat vizsgálata szerint vélhetően hétszázmillió forint kárt okozott a megyegyűlés előző MSZP-s elnöke, Sós Tamás a megyének azzal, hogy nem rendkívüli felmondással szüntette meg 2009-ben az egri kórház vagyonkezelési szerződését.

Újabb mutyi – 160 millió forintos támogatás miatt nyomoznak

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azzal kapcsolatban, hogy az előző ciklusban Sós Tamás (MSZP) utasítására 160 millió forintot utaltak át az egri Markhot Ferenc Kórházat működtető kft.-nek.

Hűtlen kezelés: az ügyészség vizsgálja az egri kórházi átutalás ügyét

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség egy, még az előző önkormányzati ciklust érintő ügyben.

Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett Heves megye fideszes vezetése

A feljelentés az egri kórházat érintő, az önkormányzat korábbi, szocialista vezetése által hozott döntésekhez kötődik.

Feljelentették Sós Tamást

Feljelentést tett a Heves Megyei Önkormányzat Sós Tamás korábbi elnök, szocialista országgyűlési képviselő ellen. Sós a gyanú szerint úgy kötött eseti megbízási szerződést több biztonsági céggel, hogy a közgyűlésnek ebben az időszakban a Top Cop Security Zrt.-vel volt állandó szerződése.

Százmilliós mutyi az MSZP-s önkormányzatnál?

Négyezer liter gázolajjal többet számláztak Sós Tamás volt heves megyei MSZP-s közgyűlési elnök hivatali autójánál. A fogyasztás túlbecslése miatt a volt szocialista vezetésű testület gazdasági döntéseit felülvizsgáló bizottság rendőrségi feljelentést tett

Rendőrségi feljelentést tesz a hevesi közgyűlés vizsgálóbizottsága

Rendőrségi feljelentést tesz a Heves Megyei Közgyűlés elmúlt ciklusának gazdálkodását vizsgáló eseti bizottság elnöke. Akár többmilliós kár érhette az önkormányzatot.
Találatok: [10]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI