Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Székely Zoltán [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Nem vallottak Székely ellen a tanúk

Kedden négy hónapos szünet után folytatódott a hivatali vesztegetéssel vádolt volt kisgazda, jelenleg független országgyűlési képviselő büntetőpere a Fővárosi Bíróságon. A szerdán meghallgatott tanúk többsége nem vallott Székely ellen, vagyis nem erősítették meg azt, hogy 30 millió forint kenőpénzt kért volna tőlük Székely Zoltán, vagy tudtak volna Székely 30 milliós követeléséről.

Másutt is érdeklődött Székely

Nemcsak az emődi közműberuházást próbálta befolyásolni Székely Zoltán, a megvesztegetéssel gyanúsított volt kisgazda képviselő.

Font Sándor: létezik a titokzatos Székely-kazetta

Elismerte Font Sándor MDF-es képviselő: létezik olyan hangfelvétel, amely bizonyítja, hogy Székely Zoltán, a vesztegetési pénz elfogadásán ért képviselő - akit az eset után kizártak az FKGP-ből - törvénytelen tárgyalásokat folytatott. Bánk Attila, a kisgazdák frakcióvezetője szerint pártja ellen politikai támadássorozat zajlik.

Az emődi kazetta bizonyíthatja: Székely módszeresen zsarolt

Pénteken több médium - így az MTV, a Népszabadság és a budapesti Info Rádió is - a miskolci Hírnök című lapra hivatkozva azt közölte, hogy az ügyészség által zsarolással és vesztegetéssel gyanúsított országgyulési képviselő, Székely Zoltán arra akarta rávenni Emőd polgármesterét, hogy az általa megnevezett cég kapja a több falu összefogásával készült csatornaberuházás egy részét.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI