Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Szepessy Zsolt László [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Négy év börtönre ítélték Monok korábbi polgármesterét

Befolyással üzérkedés bűntette miatt nem jogerősen négy év börtönbüntetésre ítélte Szepessy Zsoltot, Monok volt polgármesterét, az Összefogás Párt vezetőjét pénteken a Nyíregyházi Járásbíróság. Az ítélet szerint a korábbi önkormányzati vezető pénzért csaknem hatszáz ukrán állampolgárnak ígért segítséget a magyar állampolgárság megszerzésében, de egyetlen honosítási eljárást sem indított el.

Leáldozóban Szepessy csillaga?

Noha az önkormányzati választásokon való induláshoz különösebb gond nélkül összegyűjtötte a szükséges kopogtatócédulákat, a törvénnyel egyre több gondja akad Szepessy Zsolt monoki polgármesternek: a közelmúltban két ügyben is vádat emeltek ellene.

Sikkasztással, hűtlen kezeléssel is vádolják Szepessyt

Több millió forintos jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével, valamint hétmillió forintos jelentős értékre elkövetett sikkasztással vádolják Szepessy Zsolt monoki polgármestert.

Sikkasztással gyanúsítják a monoki polgármestert

Nem fizette a kocsija részleteit, majd a megyei rendőr-főkapitányság előtt parkolt le az ügy miatt körözött autóval Szepessy Zsolt, Monok polgármestere. A nyomozók előállították, sikkasztás gyanúja miatt folyik ellene eljárás.

Feljelentették Monok önkormányzatát

"Úgy látszik, pártom politikai ellenfelei nagyon félnek tőlem, mert mondvacsinált üggyel szeretnék befeketíteni Monok, ezáltal közvetve az én nevemet, valamint azt az új pártot, amivel indulunk a 2010-es parlamenti választáson" - mondta Szepessy Zsolt.

Nyomozás a monoki önkormányzatnál

Sikkasztás és jogosulatlan gazdasági előny megszerzése miatt nyomoz a Vám- és Pénzügyőrség Észak-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatala a Szepessy Zsolt (független) vezette monoki önkormányzatnál – értesült a HVG.

Bajban a monoki polgármester?

Már két éve nyomoznak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök egy feljelentés nyomán, amelyben Szepessy Zsolt monoki polgármester állítólagos visszaéléseiről van szó.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI