Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Helyek:
Tiszafüred [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

A fideszes polgármester a saját rokonait jelölte ki bérlőnek egy felújított lakásba

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere a saját nagymamáját jelölte ki egy olyan önkormányzati lakás bérlőjének, amelyet nem sokkal korábban félmillió forintért újíttatott fel a város. A döntést a polgármester a képviselő-testület tudta nélkül hozta, ezzel a rokonai olyan családokat is beelőztek, akik évek óta várólistán vannak. Ujvári szűkebb családja valamivel több mint egy év alatt a második önkormányzati lakást szerezte meg,

A legnagyobb pazarlásnál látszik a legjobban, hogyan csorgatják vissza az uniós pénzt

Elég csak ránézni a tiszafüredi kerékpáros kilátóra, ha meg akarjuk érteni, hogyan lehet a leggyorsabban elégetni az egymilliárd forintot: Komplex kerékpáros turisztikai fejlesztés címén sikerült uniós pénzből a város szélére építeni egy olyan kerékpáros kilátót a Tisza-tó mellé, amiről nemhogy a tavat nem lehet látni, de a nyáron egy időre még a bringásokat is letiltották a felhajtóról a balesetveszély miatt.

Az illegális autómosó, amit a nappalidba építenek

Hónapokig üzemelt egy autómosó engedély nélkül Tiszafüreden, az önkormányzatnak fel se tűnt. A hivatal később is elnéző volt, ebből lett egy család kálváriája. Korrupciógyanús eset jön.

Nyomozás indult a Célpont leleplezése után

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt rendelt el nyomozást a Tiszafüredi Városi Ügyészség az abádszalóki Füzes Camping bérbeadásával kapcsolatban. Az ügyről a Célpont még márciusban készített riportot.

Hűtlen kezelés gyanúja Tiszafüreden

Tiszafüred képviselőtestülete a napokban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen hűtlen kezelés kísérlete, hivatali visszaélés és csalás kísérlete miatt.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI