Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
VT-Transman Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

'Nemzetgazdasági méretű a BKV problémája'

A városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, György István szerint a BKV 800 milliárdos belső eladósodottsága már nemzetgazdasági méretű probléma, amelyet az ország költségvetését nem terhelő módon kell megoldani.

Májusban jönnek az első Mercedes buszok

A BKV és a Budapesti Közlekedési Központ ma eredményt hirdetett a viszontagságos busztenderen. Az új autóbuszok szolgáltatásvásárlásra kiírt közbeszerzési pályázatot a VT-Transman Kft. nyerte meg. A szolgáltató 150 darab új autóbuszt állít forgalomba, 2013 májusától.

Gyanús körülmények a busztenderen

Az MSZP szerint gyanús körülmények között született döntés a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV busztenderével kapcsolatban.

Lenyomta a Fidesz Tarlóst

A fideszesek igenjével a Fővárosi Közgyűlés hozzájárult több budapesti buszvonal magánkézbe adásához. A főpolgármester nem szavazott.

Tarlós dühösen hagyta ott a frakcióülést

Az eredményhirdetés előtt egy héttel lefújná a fővárosi busztendert Tarlós István főpolgármester. Hétfőn levélben utasította helyettesét, György Istvánt a fővárosi önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közötti feladatellátási szerződés részleges módosítására, mivel szerinte a kötelezettségvállalások és a forrásigények pontosítására a jelenlegi kontraktus nem alkalmas.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI