Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Zsiga Marcell [X]
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Zsiga Marcell veszített Tóta W. ellen

Felmentette a bíróság Tóta W. Árpádot, a hvg.hu szerzőjét a Zsiga Marcell által indított perben. A miskolci alpolgármester a házvásárlásának körülményeire és utcájának aszfaltozására reflektáló publicisztika miatt tett feljelentést. Zsiga Marcell fellebbezett, a per másodfokon folytatódik.

Pert nyert a Blikk a miskolci polgármester ellen

A Fővárosi Törvényszék ugyanis lapunknak adott igazat, és elutasította Kriza Ákos helyreigazítás iránti keresetét.

Nem tudni, Zsiga hogy vett 40 milliós házat

Zsiga Marcell, fideszes képviselő 1120 négyzetméteres telken álló ingatlant vett, amit a szomszédok szerint 40 millió forintért adott el a korábbi tulajdonosa – írja a Blikk, ami szerint az ár reális lehet, mert ugyanabban az utcában egy hasonló méretű és állapotú házat 55 millió forintért hirdettek.

Kriza döntött az útfelújításról?

Kriza Ákos miskolci polgármesternek köszönheti Zsiga Marcell alpolgármester a háza előtt kígyózó vadiúj utat.

Tíz évre visszamenően kivizsgálják a miskolci vezetők háza körüli útépítéseket

Tíz évre visszamenően, 2002-től kivizsgáltatja a miskolci Fidesz-KDNP frakció, hogy milyen építkezések történtek a városi vezetők, politikusok lakókörnyezetében. A város két kormánypárti frakcióvezetője tagadja, hogy új út épült volna a város kormánypárti polgármestere, Kriza Ákos háza előtt.

Megdőltek a miskolci polgármester elleni vádak

A miskolci önkormányzat Fidesz és KDNP frakciójának vezetői szerint nem igazak azok a vádak, amelyek szerint a város polgármesterének háza előtt út épült volna – hangzott el a két frakcióvezető szerda esti sajtótájékoztatóján.

Becsempészték a miskolci költségvetésbe a fideszes utat

Rohamtempóban épült út egy olyan miskolci utcában, ahová nemrég költözött be a város fideszes alpolgármestere. Pedig az önkormányzat csak csütörtökön hagyja majd jóvá a beruházást.

Leaszfaltozták a miskolci polgármester utcáját is

Különös szerencséjük van az útfelújításokkal Miskolc vezetőinek. A Blikk információi szerint nemcsak Zsiga Marcell alpolgármester, fideszes parlamenti képviselő új házánál aszfaltoztak idén Miskolcon, hanem magánál Kriza Ákos polgármesternél is.

Idejött a Zsiga úr, és leaszfaltozták az utat

Váratlanul felújították az utat Miskolctapolca egyik utcájában, éppen ott, ahol pár nappal azelőtt Miskolc alpolgármestere, Zsiga Marcell vett házat. Az igazán problémás részeket kihagyták, és vízelvezető-árok is csak a fideszes alpolgármester háza elé került. A helyiek évek óta panaszkodnak az útra, szerintük nem véletlen, hogy ilyen hamar pont került a történet végére.

Csak a honatya utcájában aszfaltoztak

Zsiga Marcell miskolci alpolgármester új házánál dolgoztak a gépek: új aszfaltszőnyegen gurulhat hazáig.
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Zsiga Marcell aszfaltozása

Zsiga Marcell aszfaltozása

Zsiga Marcell házvásárlása azt követően került a hírekbe, hogy a hozzá vezető utca egy részét (a Szathmáry Király Pál utca Ungvári utca és Győri utca közötti szakaszát) a tranzakciót követően...

Lapok

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI