Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Zuglói Vagyonkezelő Rt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

"Megrendezett beszélgetés" – Papcsák feljelentést tesz a hangfelvétel miatt

A zuglói önkormányzat szerint nem véletlenszerű, hanem megrendezett beszélgetés az, amelynek hangfelvétele a kerület polgármesterének lejáratására több portálra is felkerült, és a történtek mögött a felvételen beszélgető vállalkozó és az alpolgármester személyes indítékai állnak.

Titkos zuglói közvélemény-kutatás közpénzen

Közpénzből rendeltek közvélemény-kutatást Zuglóban. Ám erről sem előtte, sem utána nem tájékoztatták sem a képviselő-testületet, sem a lakosságot. A tavaly ősszel elkészült vizsgálat eredményét csak Papcsák Ferenc polgármester, illetve bizalmi köre ismeri.

Hűtlen kezelés Papcsák kerületében?

Egy városligeti épület bérbeadása ügyében Várnai László, a XIV. kerületi önkormányzat LMP-s képviselője hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz.

Papcsák és a zuglói közpénzek – 2. Továbbra is tejel

A Papcsák Ferenc iránti legfelsőbb bizalom töretlennek tűnik, noha mind kerületi, mind országos szinten akadnak bajok polgármesteri ténykedésével. Miközben újabb feladataként mint a devizában eladósodottsággal foglalkozó országgyűlési bizottság vezetője számoltat el, Zuglóban továbbra sem tétlenkedik.

Papcsák exkerületében és Zuglóban is ugyanaz a cég nyert zsíros megbízást

Baktalórántháza városközpontját és Budapest XIV. kerületének régi épületeit ugyanaz a cég újíthatja fel - előbbi település a mostani zuglói polgármester, Papcsák Ferenc választókerülete volt korábban. A kerületben több korábbi szolgáltatóval indoklás nélkül mondták fel a szerződést.

Dupla fizetés járt Papcsákéknál az ügyvédnek

Papcsák Ferenc fideszes polgármesternél is többet, havi egymillió forintot keresett Zuglóban Mező István ügyvéd, akit párhuzamosan foglalkoztatott megbízási szerződéssel Zugló Önkormányzata és az utca túloldalán, 150 méterrel arrébb található önkormányzati tulajdonú Zuglói Vagyonkezelő Zrt. is - tudta meg a Népszava.

Vesztegetés: Zugló vezetőinek szerepét vizsgálja az ügyészség

Mivel a zuglói polgárok által a rendőrségre beadott feljelentés felveti a vezető beosztású, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés gyanúját, ezért a Fővárosi Főügyészség vette át a nyomozás lefolytatását – közölte a hvg.hu-val Skoda Gabriella, a főügyészség szóvivője.

Közpénzek tűntek el Zuglóban is?

Hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. működésével kapcsolatban, miután két feljelentés is érkezett hozzájuk. A XIV. kerületben egyéb gondok is akadnak: a képviselő-testület ugyanis nem fogadta el a 2010-es költségvetést, ami miatt többek között a közalkalmazottak, köztisztviselők bérének kifizetése csúszhat.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI