Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Pécsi Tömegközlekedési Rt. [X]
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kinek üzlet a pécsi buszok eladása?

Továbbra is magyarázatra szorul, hogy a PK Zrt. miért adta el a város beleegyezése nélkül a társaság valamennyi buszát.

Megszokásból havi 859 ezer forint Toller egykori szövetségesének

A pécsi "szokásjognak" köszönhette forrásaink szerint a Toller László idején alpolgármesterségig jutó Kerényi János, hogy a Pécsi Tömegközlekedési Zrt. éléről való távozása után is a felsővezetőket megillető apanázs és 859 ezer forintnyi "táppénz kiegészítés" járt neki havonta.

Sorra váltja le a cégvezetőket a pécsi polgármester

A helyi busztársaság teljes vezetésének menesztése után a pécs-pogányi reptér vezetőjének leváltását is kezdeményezte Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere.

Dagad a pécsi buszbotrány: öt forintért keltek el a Mercedesek?

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt nyomoz a pécsi rendőrség a város buszainak eladása miatt, mondta a STOPnak Zsobrák Péter rendőrségi szóvivő.

Páva a közlekedési cég igazgatójának felfüggesztését sürgeti

Páva Zsolt (Fidesz), a baranyai megyeszékhely polgármestere írásban utasította Varga Pétert, a Pécs Holding Zrt. vezérigazgatóját, hogy hívja vissza a Pécsi Közlekedési Zrt. felügyelőbizottsági és igazgatótanácsi tagjait, egyúttal kezdeményezze a cég vezérigazgatójának felmentését.

Egy máltai offshore cégé Pécs összes busza - kirúgták a vezérigazgatót

A pécsi tömegközlekedési vállalat vezetésének egésze repülhet, miután a vállalat buszainak botrányos eladása miatt Pécs polgármestere felmentette a cég felügyelőbizottságát és igazgatótanácsát, és kezdeményezte a vezérigazgató visszahívását is.

Nyomoznak az eladott városi buszok miatt Pécsett

Nyomozást indított a rendőrség a Pécs tömegközlekedését biztosító Pécsi Közlekedési Zrt. autóbuszainak eladása miatt. A társaság a nemrég több mint két milliárd forintért adta el a közel 150 buszból álló járműparkját, majd visszabérelte azokat.

Páva büntetőfeljelentést tesz a „zavaros buszeladások” miatt

Büntetőfeljelentést tesz Pécs polgármestere a „zavaros buszeladások” ügyében. Páva Zsolt keddi közleményében úgy fogalmazott, „sem a város, sem pedig az itt élők érdekeit nem szolgálja a buszok eladása.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI