Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Perfekt Rt. [X]
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Negyvenmilliárdot kaptak a Papcsák-listás cégek

A nemzeti vagyonkezelő közzétette azoknak a szerződéseknek a főbb adatait, amelyeket 2002 és 2010 között kötöttek az állam többségi tulajdonában álló vállalatok magáncégekkel.

Külsős cég dönthette el, mennyibe kerül az egyetemi képzés

Vizsgálatot indított a honvédelmi miniszter a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem együttműködési megállapodásaival kapcsolatban.

„Perfektül” képeznek a Zrínyi egyetemen

Különös együttműködési keretmegállapodást kötött 1999-ben az akkor még állami tulajdonban lévő Perfekt Pénzügyi Szakoktató és Kiadó Rt. a honvédelmi miniszter felügyelete alá tartozó Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemmel (ZMNE) – tudtuk meg.

Busás fizetségért világítanának át Gyurcsány emberei?

Két egészségügyi tanulmány elkészítésével – 23 millió forintért – azt a Kató és Társa Kft.-t bízta meg a Miniszterelnöki Hivatal, amely lényegében a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egykori érdekeltségébe tartozó, Perfekt Zrt. munkatársaiból verbuválódott – derítette ki lapunk.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Vadászház eladás (Csillebérc)

Vadászház eladás (Csillebérc)

A csillebérci vadászház értékesítése kapcsán Rogán Antal (Fidesz) 2002 februárjában tett feljelentést hűtlen kezelés gyanújával. A vádindítvány szerint Rácz Péter egykori szocialista kép¬viselő,...
Kármán-ügy

Kármán-ügy

Kármán Irén, oknyomozó újságírónő, azután került a médiafigyelem központjába, hogy pest­erzsébeti lakása közelében ismeretlenek megtámadták és megverték, majd másnap össze­kö­tözve talált...

Intézmények

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI