Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Perfekting Mérnök Iroda Kft. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Extraprofit az ingatlanspekulánsnak

A sukorói telekcsere ügyében a Fejér Megyei Bíróság előtt folyó polgári perben elkészült a kaszinóberuházás miatt elcserélt ingatlanok értékelését tartalmazó igazságügyi szakvélemény.

Gyurcsány és a Sukoró-ügy: "Mondtuk Budainak, gyűjtsenek még"

Budai Gyula elszámoltatási biztos minden követ megmozgat, hogy a vádlottak padjára ültesse Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt. Eközben a fideszes politikus ügyvédi irodájával kapcsolatos büntetőügyet elévülésre hivatkozva irattározta az ügyészség.

Nagy értékű ingatlanok jártak a középszerű festményekért?

Újabb gyanús csereügylet a nemzeti vagyonkezelő múltjából: két középszerű festményért egy 420 négyzetméteres belvárosi irodát és egy beépítetlen budai telket adott a magyar állam még a Gyurcsány-kormány időszakában egy magánkórházat üzemeltető miskolci gyűjtőnek.

Zuschlag volt könyvelője Fideszes jelölt

Zuschlag János volt könyvelőjét és a sokat vitatott sukorói ingatlan értékbecslését végző cég társtulajdonosának fiát is indítja képviselőjelöltként a Fidesz kiskunhalasi szervezete.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI