Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Sallai R. Benedek [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Eurómilliós uniós projektben vesz részt Sallai Róbert Benedek természetvédelmi egyesülete

2,81 millió eurós, azaz 875 millió forintos uniós finanszírozású, határokon átívelő program részese a Sallai Róbert Benedek által vezetett túrkevei Nimfea Természetvédelmi Egyesület. Sallai közlése szerint a Nimfea projektjére mintegy 240 ezer euró jut. Sallai az LMP országos elnökségének titkára, Hadházy Ákos lemondott társelnök mások mellett őt okolta, hogy ellenállt a koordinációs elképzeléseknek a választások előtt.

Bemutatjuk a képviselőt, aki 1,5 milliárdot tett láthatatlanná a vagyonnyilatkozataiban

Farkas azzal magyarázta a 1,5 milliárdos különbséget, hogy minden évben csak az arra az évre megítélt támogatásból már megkapott pénzeket vallotta be, a később kifizetetteket nem. Arra a felvetésünkre, hogy így viszont a támogatás egy része sehol sem jelenik meg a nyilatkozataiban, annyit felelt: „Ha most beírok 300 millióval többet, mi van akkor? Semmi.”

Sallai Benedek szereti a pereket

Azt hiszik, ő nagybirtokos, de ha meglendül a fokos, nem lesz itten kegyelet, lecsap a jó Benedek. Bíróságra uccu, uzsgyi, elsőfokon pert kell nyerni!

Lehet más az oligarcha - Sallai Róbert Benedek a kormány célkeresztjében

Akad, aki azzal vádolja az LMP-s képviselőt, hogy bevásárolta magát az Országgyűlésbe, mások a jobboldal rejtett ügynökének tartják. Az agrártárca egyenesen „oligarchaként” kezeli az izgága túrkevei paraszt-mérnököt. Fura alak: olyannak is segített földpályázatot készíteni, aki később vele szemben nyert.

Vass Krisztián: LMP: Lehet Még Pályázni

A Lehet Más a Politika (LMP) agrárpolitikusa 2014-ben ült be a parlamenti patkóba. Hogy a patkó okozta-e a bajt, nem tudni, mindenesetre az ökoliberális honatya megbokrosodott. Azóta másokat is lóvá akar tenni: szerinte a kormány a nagybirtokokat támogatja.

Kapott pénzt Sallai, de a 85 millió sehogy nem jön ki

„Ha az a kérdés, hogy mekkora állami földterületnek vagyok a bérlője akkor konkrétan 0-nak. A feleségemnek volt 20 hektárja, amihez nyert még 30-at, így 50 hektárja van, én meg kapok este otthon vacsorát, ilyen szempontból tényleg haszonélvezője vagyok a földpályázatoknak” – reagált az atv.hu-nak Sallai Róbert Benedek azokra az állításokra, melyeket Bitay Márton, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára közölt a Napi Gazdasággal.

Nyolcvanötmilliót markolhattak fel Sallaiék

Nem az a baj, hogy egy túrkevei gazda nyert és gazdálkodik az állami földeken, az a probléma, hogy délelőtt megműveli a birtokot, délután pedig a parlamentben kritizálja a földbérleti rendszert, amelynek ő is haszonélvezője.

"Egy kezdő agrároligarcha" 3000 év alatt jut oda, ahol most tart Felcsút ura

"Hát, kis párt, kis oligarcha na, az LMP-nek ilyen jutott.” Ezt írja Sallai Róbert Benedek Facebook-oldalán új hivatása nehézségeiről.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI