Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Szanyi Tibor [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Brüsszelben puccsolták meg Szanyit

Korábban nem akart lemondani a delegációvezetésről, szerda este mégis megtette. Más forrásból megtudtuk, ha nem mond le, szavazással leváltják. Nem volt egyszerű az interjút elkészíteni a Brüsszelben tartózkodó Szanyi Tiborral, aki a rossz telefonvonalra és a körülményekre hivatkozva inkább írásban válaszolt az amúgy szóban is feltett kérdésekre.

Szanyi lemondott az EP-delegációvezetői posztról

Új vezetőt választottak az MSZP és a DK közös európai parlamenti delegációjának élére, miután Szanyi Tibor, eddigi MSZP-s delegációvezető felajánlotta lemondását és azt a delegáció tagjai elfogadták.

Szanyi belebukott a Gój Motorosok megvendégelésébe

Már nem ő vezeti az MSZP-DK Európai Parlamenti delegációját. A DK múlt héten közölte, elfogadhatatlanná vált a szocialista politikus.

"Ostoba, vállalhatatlan" Az MSZP elhatárolódott Szanyitól

Az MSZP Országos Elnöksége elhatárolódik Szanyi Tibor ostoba, meggondolatlan, erkölcsileg vállalhatatlan cselekedeteitől, amelyek súlyos károkat okoztak a párt politikai közösségének - közölte a párt szerdai közleményében.

Szanyi: hatalmasat tévedtem

Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője megkövette mindazokat, akik "érzékenységéhez óvatlanul" közelített.

MSZP: Szanyinak vissza kell fizetni a Gój Motorosokra költött pénzt

Az utaztatás költségeinek visszafizetésére kötelezi a szocialista párt elnöksége Szanyi Tibort, egyúttal elhatárolódik annak „ostoba, meggondolatlan, erkölcsileg vállalhatatlan cselekedeteitől.”

Szanyi sógornője is az EP-ben kapott állást

A szocialista politikus már a májusi EP-kampányban is megmondta, hogy „az MSZP gondolkodását kizárólag a családok biztonsága vezérli”. Nem vettük komolyan, pedig tényleg így van!

Szanyi sógornője kísérgette a Gój Motorosokat Brüsszelben

Az elveszített választás után Szanyi egy magánfogadás miatt közpénzen látta vendégül a Gój Motorosokat Brüsszelben. A vendégeket az EP képviselő egyik gyakornoka kísérte, aki nem mellesleg Szanyi sógornője.

UD-felvételek: ki irányítja a politikát Magyarországon?

Sem az állítolagos kémprogramra, sem a Fidesszel való titkos kapcsolatra nem derül fény azokból a titkosszolgálati hangfelvételekből, amelyek pár napja kerültek ki az internetre. Viszont van bennük szó adósságbehajtásról, politikai hírszerzésről, levélhamisításról és adózási trükkökről, az OTP és a MOL ügyeiről.

Már az ügyészség érdeklődik a leghatalmasabb emberek "titkos" ügyében

Az ügyészség a III. kerületi rendőrkapitányságra bízta annak kiderítését, hogyan kerültek fel a világhálóra azok a hangfelvételek, amelyeken az UD Zrt volt vezetői többek között Csányi Sándor OTP-elnökkel és Hernádi Zsolt Mol-vezetővel diskurálnak.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI