Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Szy Sándor [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Elfalaztak száz embert az ötödik kerületben

Képzelje el, hogy reggel felébred, és egy hatalmas fal magasodik ablaka előtt. Képzelje el, hogy az önkormányzatnál elmondják: sajnálják, de legálisan húzták fel. Soha többet nem látja a napfényt, mert egy vállalkozó hotelt épített bérháza udvarára, két méterre az ön ablakától, aztán belebontott egy védett épületbe, és a hivatal szerint mindez a jó ízlés jele. Ez nem Kafka-novella, hanem egy 5. kerületi történet.

Tűzfal az udvaron: félrevezette a hatóságokat a szállodatervező

Félrevezette a hatóságokat a tervezője annak az épülő belvárosi hotelnek, amelynek tűzfalát csak pár méterre emelték a szomszédos ház ablakaitól; az önkormányzat az építkezést is leállíttatná - olvasható a Belváros honlapjára feltett tájékoztatóban szerdán.

Karácsonyi ajándék volt a lakókat elfalazó hotel?

Az ötödik kerületben egy udvarra építettek fel egy szállodát. Az önkormányzat és a szakértők szerint minden rendben van vele. A lakóknak viszont nem tetszik az ablakoktól két-három méterre emelkedő tűzfal.

Vissza is bonthatják a lakókat elfalazó hotelt

Az ötödik kerületi önkormányzat leállítaná a Bohém Szálló építését. Egy udvart szinte teljesen kitöltő szállodát épített egy vállalkozó, sötétségbe borítva a körfolyosós ház lakásait.

Az ügyészség is vizsgálja az udvarra épített hotelt

Két vizsgálat is indult az ötödik kerületi Bohém hotel építése ügyében. Ahogy beszámoltunk róla, a kerület engedélyt adott arra, hogy Szy Sándor vállalkozó hotelt építsen egy bérház udvarára.

Elfalaztak száz embert az ötödik kerületben

Képzelje el, hogy reggel felébred, és egy hatalmas fal magasodik ablaka előtt. Képzelje el, hogy az önkormányzatnál elmondják: sajnálják, de legálisan húzták fel.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Bohém Art Hotel

Bohém Art Hotel

Szy Sándor vállalkozó 2009-ben a Molnár utca 35 és a Havas utca 2 által közrezárt udvarban - a 2008-as lebontásáig ott álló Körzőgyár helyén - hatemeletes szállodaépületet emelt.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI