Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Tejfel László [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Veres János: pénzért vett nyilatkozatok a Hír TV-ben

A Hír TV a múlt pénteken újabb felvételeket mutatott, amelyek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei falvakban történt állítólagos voksvásárlásokról szóltak.

Százezreket vittek a cigánysorra a pártok

Megkapták a pénzt, aztán meg kellett esküdniük a gyerek életére, hogy odaszavaznak, ahova mondták nekik.

Tovább tart a népszavazási titkolózás a Nyírségben

Egymásnak ellentmondó és egymással vitatkozó roma önkormányzati vezetők keresik a választ arra, ki állhat a Hír Televízió által gerjesztett szavazatvásárlási botrány középpontjában.

Egy tévés oknyomozás hatásai

A Hír Tv szerint mégis Tejfel László, a nyírbogáti kisebbségi önkormányzat elnöke telefonált álnéven Veres János pénzügyminiszter nyírbátori kampányfőnökének, Tóth Viktornak.

Oknyomozó riport áll a nyírbátori "szavazatvásárlás" mögött?

Nyomozást rendelt el a népszavazással kapcsolatos, Nyírbátor környéki voksvásárlásra utaló telefonok ügyében a rendőrség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szombaton...

Szabolcsi telefontrükk - álnéven romavoks

A Hír TV egyik munkatársa Tóth Viktornak, Veres János pénzügyminiszter nyírbátori kampányfőnökének nevében hívott föl több szabolcsi roma vezetőt, s arról érdeklődött tőlük, hogy a március 9-i népszavazáson mennyiért lehetne megvenni a voksukat.

Manipuláció a szavazatvásárlási ügy

Manipuláció és lejáratás. Így foglalta össze Kolompár Orbán roma vezető a Hír Tv által közölt hangfelvételek célját, melyek egy állítólagos szabolcsi szavazatvásárlásról szóltak.

Nicsak, ki beszél? - Lungo Dromos a Hír TV "szavazatvásárló" forrása?

A Fidesz sürgős választ vár az ügyészségtől, Veres Jánostól, illetve a pénzügyminiszter kampányfőnökétől, Tóth Viktortól arra a kérdésre, hogy mit kívánnak tenni a napokban kirobbant, két szavazatvásárlásra utaló telefonbeszélgetési ügy tisztázása érdekében; erről a párt országgyűlési képviselője beszélt vasárnap, Budapesten.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI