Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Tiszántúli Természetvédők Társulata [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Három év börtönre ítélték az Audival vitázó természetvédőt

A Debreceni Törvényszék vesztegetésért három év börtönre ítélte Zsák Ferencet, aki a Tiszántúli Természetvédők Társulatának (TTT) elnökeként 2011-ben egy 200 millió forintos támogatási szerződés fejében visszavonta a győri autógyár beruházása ellen beadott bírósági keresetét.

Audi-beruházás: három évet kapott a korrupt természetvédő

Vesztegetés elfogadása bűntettének elkövetése miatt első fokon három év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Tiszántúli Természetvédők Társulatának (TTT) elnökét a Debreceni Törvényszék hétfőn.

Három évet kapott a Tiszántúli Természetvédő Társulat elnöke

Vesztegetés elfogadása bűntettének elkövetése miatt első fokon három év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Tiszántúli Természetvédők Társulatának (TTT) elnökét a Debreceni Törvényszék hétfőn.

Audi kontra Zsák Ferenc per a bíróságon - Zsarolás vagy zöldek harca

A meghiúsult vekerdi használt akkumulátorfeldolgozó üzem, a Teva-gyár és a Tiszántúli Természetvédők Társulata (TTT) több tagjának meghallgatásával folytatódott a győri Audi által feljelentett Zsák Ferenc TTT-elnök pere szerdán Debrecenben.

Audi-ügy: a tanúk kiálltak a megvádolt zöld vezető mellett

A Tiszántúli Természetvédők Társulata vesztegetéssel vádolt elnökének debreceni büntetőperében ma tanúkat hallgattak meg, többek közt tanúskodott Nagy Tamás politikus is.

Mindent az Audira ken a megvádolt zöld vezető

Nem ismeri el bűnösségét a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke, akit azzal vádol az ügyészség, hogy meg akarta zsarolni az Audit egy győri gyárépítés során. Zsák Ferenc Tibor pere ma kezdődött meg Debrecenben.

A Kúria dönt a vesztegetéssel vádolt "természetvédőről"

A Kúriának kell eldöntenie, hol tárgyalják a vesztegetéssel vádolt debreceni környezetvédő perét, miután a Debreceni Törvényszék után a kijelölt Győri Törvényszék is azt állapította meg, hogy nem illetékes az ügyben.

Vádemelést javasol az NNI a környezetvédő ellen

200 milliós veszegetés gyanúja miatt tett vádemelési javaslatot a Nemzeti Nyomozó Iroda a győri Audi-gyár bővítését megakadályozni próbáló környezetvédő szervezet elnöke, Zsák Ferenc ellen.

"Mindenki hallgat, mindenki fél”

Zsák Ferenc egy hete van szabadlábon. A természetvédő aktivistát az Audi jogtalan előny kérésével vádolta meg. A főügyészség mostani határozatának hivatalos indoklása szerint megszűntek az okok, amelyek előzetes letartóztatását indokolták.

Szabadlábra helyezték a debreceni természetvédõt

Megszüntette a Tiszántúli Természetvédõ Társaság (TTT) elnökének elõzetes letartóztatását a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség; Zsák Ferencet szerdán helyezték szabadlábra.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI