Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Varga Gergely (ügyész) [X]
Találatok: [33]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Kétszáz vesztegetés esetén kétszázszor kell kikérni a mentelmi jogot?

Március vége óta nincs döntés dr. N. Norbert, a Csongrád Megyei Bíróság büntetőbírája bírói mentelmi jogának újabb bűncselekmények ügyében való felfüggesztéséről – mondta el érdeklődésünkre Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője.

Hat év börtönt kapott a korrupt szexügyész

A fővárosi ítélőtábla jogerősen hat év börtönre ítélte a hivatali visszaéléssel és más bűncselekményekkel vádolt Varga Gergely volt kerületi ügyészt, korábbi ügyészségi szóvivőt.

Hat év börtönbüntetésre ítélték a volt ügyészségi szóvivőt + Képriport

A 31 éves Varga Gergelyt a bíróság hat rendbeli vesztegetés, két rendbeli befolyással üzérkedés, két rendbeli hivatali visszaélés, bűnpártolás és csalás vétsége miatt ítélte el.

Tíz év börtönt kértek a korrupt ügyészre

A Központi Nyomozó Főügyészség tíz évnyi börtönt kért a korrupcióval vádolt Varga Gergely volt ügyészre.

Telefonon kért 600 ezer forintot a korrupt vádló?

Büntetőbíró, ügyészségi vezető és védőügyvéd is tanúskodott a korrupcióval vádolt egykori ügyész, Varga Gergely büntetőperében a Fővárosi Bíróságon tegnap amellett a két nő mellett, akivel az ügyészség szerint megengedhetetlen viszonyt ápolt a vádlott.

Nők vallottak a korrupt ügyész ellen

A korrupcióval vádolt volt ügyész és ügyészségi szóvivő, Varga Gergely büntetőpere a tanúk meghallgatásával folytatódott.

Egykori ügyész a bíróság előtt

Tagadta Varga Gergely a tegnap kezdődött büntetőperben, hogy megvesztegették volna, pedig az egykori kerületi ügyészt tucatnyi korrupciós bűncselekménnyel vádolják.

Szégyellte magát, de tagadott a volt ügyész

"Lejárattam ügyészi hivatásomat a közvélemény előtt, amiért szégyellem magam, és minden érintettől bocsánatot kérek" - így nyilatkozott a korrupciós bűncselekményekkel vádolt egykori ügyész, Varga Gergely a Fővárosi Bíróságon (FB) tegnap indult büntetőperében.

Tagadta bűnösségét a megvádolt ügyész

Jobbára tagadta bűnösségét a korrupciós bűncselekményekkel megvádolt egykori ügyész, ügyészségi szóvivő, Varga Gergely a Fővárosi Bíróságon hétfőn megkezdődött büntetőperében.

Szégyenli a flörtölést a kirúgott ügyész

Részben ismerte csak el bűnösségét Varga Gergely ügyész. A Fővárosi Főügyészség volt szóvivőjét tucatnyi bűncselekménnyel vádolták meg, egyebek mellett minősített vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel, bűnpártolással és sikkasztással.
Találatok: [33]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI