Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Zsigó Róbert [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nagyon megbírságolták a fideszes többségű bajai önkormányzat lapját

A kiadó 3,8 milliót fizet, mert Baja.hu a területi választási bizottság döntése ellenére sem számolt be az egyik helyi szervezet jelöltállításáról.

Zsigó 4,5 milliót autózott el három év alatt

Újabb gyanús kiváltság. Míg Zsigó Róbert fideszes képviselő havi 557 ezer forintot vesz fel havonta a parlamenttől választókerületi pótlék címén, addig Baja polgármestereként a helyiek fizetik a benzinpénzét.

Áll a könyvtárbotrány Baján – Itt a lex Zsigó háttere

A szabályos pályázatot beadó korábbi igazgatót elképesztő módon golyózták ki. Az új kiíráson már könnyítettek, miután Zsigó Róbert sikeresen lobbizott törvénymódosításért. A friss pályázók közt ott a bajai polgármester egyik „rajongója” és egy munkatársa is. De ki fog itt nyerni?

Bajai pályázóért lobbizott Zsigó Róbert egy törvénymódosításnál

Egy birtokunkba került dokumentum szerint a bajai polgármester Halász Jánost kérte meg, módosítson egy kormányrendeletet úgy, hogy a közművelődési magasabb vezetők képesítési követelményeit némileg enyhítsék. Megtörtént. Egy bajai könyvtár igazgató pályázata állhat a háttérben.

A polgármester háza felé kerül a busz

Baja - Két helyi buszjárat is Zsigó Róbert polgármester házától 40 méterre áll meg Baján, amióta három hete megváltozott a 12-es és a 112-es busz menetrendje.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI