language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off
egészségügy highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

A békési közgyűlés elnökének feje főhet az elvesztett ötmilliárd forintnyi uniós forrás miatt

A megyei közgyűlés a Simonka-per miatt tett ki egy, a politikushoz köthető szervezetet egy uniós projektből, ezzel viszont borult minden.

Ami jár, az jár. Milliárdokat bukhat Békés

Több mint 5 milliárd forint uniós fejlesztési forrástól eshet el Békés megye, mely összegre egy a magyar–román határon átnyúló programban számított. A romániai partner szerint szabálytalan volt a Simonka György volt fideszes képviselő alapította szervezet kizárása a kedvezményezetti körből.

Évek óta üresen állnak az európai uniós milliárdokból megépített lakóotthonok

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján olvasható információk szerint Magyarországon még egyetlen 2017-ben indult férőhelykiváltó programot sem fejeztek be. Kérdeztük a szervezetet a hajdú-bihari projekt csúszása miatti költségnövekedésről, de azt válaszolták, hogy ezt csak a megvalósulás, a legfrissebb határidő szerint december 31. után lehet „számszerűsíteni”. Vannak házak, amelyek már 2019-re elkészültek, de máig nem költözhetett beléjük egyetlen fogyatékossággal élő, pszichiátriai vagy szenvedélybeteg sem.

Medhotel kis hibával

Gyógyszálló építésére kapott uniós pénzt egy vállalkozó, a szálloda el is készült, de az egészségügyi szolgáltatások elmaradtak. A pénzt azért senki nem kérte vissza. (...) A máriafürdői szálló hirdetéséből igencsak hiányoznak az egészségügyi szolgáltatások: a bő fél évtizeddel ezelőtt megnyílt hotel tulajdonosa, mint majdani medhotelre kapott több százmilliós uniós támogatást.

Rendszerhiba – Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ százmilliós bírsága

Miközben egy rakás pénzt kiad külsősöknek közbeszerzési tanácsadásért, és van egy erre a célra fenntartott állami cég is, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ több, általa kiírt kórházi közbeszerzés súlyos szabálytalanságai miatt százmilliós bírságot fizethet.

A minisztérium először pénzt kért, majd eltitkolta, volt-e zűr az alapítvány támogatásával

Az LMP társelnöke szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szándékosan sumákolt, amikor egy újabb dokumentumcsomagot akart kikérni azzal az 1,2 milliárd forintos uniós támogatással kapcsolatban, amelyet még tavaly kapott meg a szegedi, Korábban Érkezem Alapítvány, ahol a kuratóriumi tagok között ott található Lázár János kancelláriaminiszter felesége is.

Így lett Kakasszék kedvence a bankár, akit Lázár is elismer

Sanyarú sorsú embereknek munkát és a nádassal benőtt strand felvirágoztatását ígéri a környék szülöttéhez, a kogartos Kovács Gáborhoz köthető cég.

Heti nyertes: uniós pénzből fizetett béremelés az egészségügyben, és milliárdokkal kistafírozott gazellák

6 milliárd forinttal száll be Brüsszel a magyar egészségügyi dolgozók béremelésébe; hiába a sorozatos botrányok, tovább öntik a pénzt a kvázi-piaci alapú roma felzárkózási projektekbe; az igazi gazellák 15 évi nyereségüket is megkaphatják GINOP-os támogatásként. Az 50. hét nyertesei az uniós pénzesőben.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>