language

Lapok:

Intézmények:

Norvég Alap highlight_off

444

Az online lapot 2013. április 29-én alapította Uj Péter, az index.hu egykori főszerkesztője több volt munkatársával együtt. Uj jelenleg is a portál főszerkesztője.  A 444 tulajdonosa és kiadója a Magyar Jeti Zrt., amelynek Kardos Gábor a vezérigazgatója, operatív vezetője Fenyő Balázs István. A 444 liberális, erőteljesen kormánykritikus internetes portálként definiálja önmagát, sokszor humoros és önirónikus tartalmakkal. 2014-ben az Open Society Foundation-től 10 millió forintos támogatást nyertek el, amiből 14! nevű választásfigyelő mobilos alkalmazást fejlesztették. 2017 óta adományokkal is lehet munkájukat segíteni. 

Támogasd a sajtóadatbázis fenntartását rendszeres adományoddal,

hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

A bíróság szerint törvénytelen volt az Ökotárs elleni házkutatás

Móra Veronika, az Ökotárs Alapítvány igazgatója küldött el nekünk egy közleményt arról, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság január 23-án kelt határozatában helyt adott panaszuknak, amit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai által szeptember 8-án, az Ökotárs székhelyén végrehajtott házkutatás miatt tettek.

Norvég nagykövet: nem magyar, hanem norvég közpénzről van szó

Tove Skarstein, Norvégia magyarországi nagykövete volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége. A téma természetesen az volt, hogy a magyar hatóságok egyre keményebben lépnek fel a norvég civil támogatási pénzek sorsáról döntő alapítványokkal szemben.

Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a norvég civil pénzeket kezelő Ökotárs Alapítvány ellen

Szintet lépett a hazai civileknek a Norvég Civil Támogatási Alap keretéből támogatást osztó magyar konzorcium vezetői elleni fellépés-sorozat: az Ökotárs Alapítvány munkatársai múlt hét csütörtökön levélben értesültek arról, hogy az V. kerületi rendőrkapitányságon sikkasztás bűntettének gyanúja miatt eljárást folytatnak.

Lázárék a civileket akarják megfélemlíteni

Hiába jelentette be a múlt hét elején a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt (Kehi), hogy hétfőn reggel kilenckor ellenőrzésre kiszállnak az Ökotárs Alapítvány irodájába, ez végül nem történt meg, helyette bejelentés nélkül a norvég civil támogatási források sorsáról döntő konzorcium többi tagszervezetének irodáját lepték el a Kehi-ellenőrök.
Találatok: [9]  Oldalak:   1