Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Alfa Busz Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [48]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Válságmenedzserek

Ki a francot érdekel ma már a Hagyó-ügy? Szinte minden tárgyalási tudósítás után fölteszi valaki ezt a kérdést. Az eljárás koncepciós perként fog véget érni valamikor, valahol – akár elítélik végül a főbb vádlottakat, mint hasonló helyzetben Zuschlag Jánost, akár felmentik őket, mint Hunvald Györgyöt. Katarzis nem lesz – vagy a jog sérül, vagy az igazság, de legvalószínűbben mindkettő.

BKV-botrányok AAM-től végkielégítésig

Hűtlen kezelés, közérdekű adatok eltitkolása, számítógépes rendszer elleni bűncselekmények - több BKV-botrány miatt vizsgálódik a rendőrség.

Demszky segített lemondani a BKV-vezérnek

Ahogy az Index három héttel ezelőtt megjósolta, távozik Antall Attila. A BKV - posztját egészségi okokból most sem betöltő - vezérigazgatója szokatlan közleményben kérte felmentését.

Személycseréket javasolnak a BKV-nak

Kommunikációs stílusvtáltást, őszinte beismerést, és személycseréket javasol az a szakértői anyag, amely a BKV használt buszok beszerzésére kiírt, 3,5 milliárdos tenderének vizsgálatához készült.

Meghiúsult tender: a főváros beszámoltatná a BKV vezérigazgatóját

A meghiúsult BKV-buszbeszerzési tender körülményeit vizsgáló felügyelőbizottsági (fb) jelentés megismerése után a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága meg kívánja hallgatni ez ügyben Antal Attila vezérigazgatót – erről ellenzéki indítványra, egyhangú szavazással döntött kedden délután a testület.

Lezárják a kifogásolt BKV-tender vizsgálatát

Kedden befejeződik a BKV felügyelőbizottságának vizsgálata a használt busztender ügyében, így még kedden vagy legkésőbb szerdán a közlekedési cég nyilvánosságra hozza, mire jutottak a kifogásolt közbeszerzéssel kapcsolatban - közölte az [origo]-val a BKV sajtóosztálya.
Találatok: [48]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>