Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Állami-önkormányzati fizetések highlight_off

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Liechtensteinben mosták fehérre a szegedi trafikkirály cégével lenyúlt uniós pénzt

A szegedi Fideszhez ezer szállal kötődő cég offshorozott el 185 millió forint uniós támogatást. A vadaspark játszótér-építését az OLAF is vizsgálta, pár év aktatologatás után pedig vádat emelt az ügyészség is. A pénz nem került elő.

Milliós jutalmakat zsebeltek be az eladósodott városok vezetői

Több súlyosan eladósodott település legfőbb vezetői is többhavi bérüknek megfelelő jutalomhoz jutott az év végén - írja a Blikk. Volt, aki hathavi illetményét kapta kézhez.

Luxuskégli jár a honatyáknak

Havonta a mostaninál akár 71 ezer forinttal többet költhetnek albérletre a honatyák egy kormánypárti tervezet szerint! Jelenleg ugyanis havi 116 ezer forint lakhatási támogatás jár azoknak a képviselőknek, akik úgy nyilatkoznak, hogy nem Budapesten laknak, és azoknak is, akiknek a lakóhelyük nem esik egybe a választókerületükkel.

Saját frakciója herélné ki Lázár javaslatát a képviselők fizetéséről

Újabb, több százezer forintos pótlékok, ingyenes tömegközlekedés és mobiltelefon, miniszteri fizetés a frakcióvezetőknek – az utóbbi hónapokban a kormánypárti képviselők teljesen felvizezték Lázár János törvényjavaslatát, amely a képviselők javadalmazását kívánta átláthatóvá tenni. A tervezet bírálói között akad olyan képviselő is, aki magára szabná a költségtérítést. A Fidesz-KDNP-n belüli lobbik azt is elérték, hogy a parlament csúsztassa a javaslat megszavazását, sőt, vannak, akik azt szeretnék, ha a fizetések újraszabályozását elhalasztanák 2014-re.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>