Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Helyek:

Ázsia highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [728]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Tovább gyorsítja a kormány az oszakai világkiállítás magyar részvételének közbeszerzéseit

A kormány a háborús veszélyhelyzeti felhatalmazással élve még törvényt is módosított rendelettel, hogy a két és fél év múlva induló rendezvényre gyorsabban menjen a felkészülés.

A pekingi vezetés legfelsőbb köreiből felügyelhetik a kínaiak magyarországi beruházásait

Az Intelligence Online hírszerzési szaklap a leendő debreceni akkumulátorgyárat hozza példának arra, hogy jól illik a Kínai Kommunista Párt geopolitikai stratégiájába, amelynek a döntéseit a lap forrásai szerint Szijjártó Péter külügyminiszter és kínai kollégája telefonbeszélgetései alapján hozzák meg.

Csaltak a vámon, csaltak az áfán, pénzfutárokkal szelték át Európát, most Budapesten emeltek vádat ellenük

Egy az OLAF által is vizsgált pénzmosási ügyben indított eljárást a Fővárosi Főügyészség. Két bűnbanda játszott össze, kínai termékek importjával ügyeskedtek.

Emelt díjas tudakozó: ki jár jól a végén a nagy Vodafone-biznisszel?

Meglepő időzítéssel váltja valóra régi álmát a kormány, hogy ellenőrzése alá vonja a magyar távközlési piacot: a 4iG-t előretolva megveszi a brit Vodafone itteni leányvállalatát. A párosnak ez 715 milliárd forintba fog fájni – igaz, ebbe akár török, német vagy portugál befektetők is besegíthetnek.

Debrecenben vihart kavart az óriás akkugyár híre, ráadásul a CATL naperőművet is tervez

A lakosok beleszólást akarnak abba, hogy mi épül a mezőgazdaságtól elvett déli ipari övezetben. A városvezetés és a lakosok között a Civil Fórum Debrecen Egyesület próbál közvetíteni.

Négy hónap alatt 55 milliót égetett el a nem is létező Fudan Egyetemet fenntartó alapítvány

A főigazgatóra több mint 4 milliót, más tisztségviselőkre 19 milliót, jogászokra 22 milliót költött el a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány fennállása első hónapjaiban.

Egy kiváltságos szűk kör már biztosan jól jár a magyar haderőfejlesztéssel

Erőltetett menetben fejleszti a magyar hadiipart a kormány és kedvenc üzletfelei. A túlközpontosítás sokszor rossz válaszokat szül, pedig az ország biztonsága és a teljes szektor jövője a tét.

Orbán Viktor török barátja építi Magyarország új ankarai nagykövetségét

A török sajtó szerint Adnan Polat 2023 közepére ígérte az új, 3 ezer négyzetméteres épület átadását. Szijjártó Péter külügyminiszter az új épületről beszámolt, Polat szerepéről nem.

Az Európai Bizottság vizsgálja az „aranyvízumokat”, ez a már a magyar letelepedési kötvényeket is érintheti

Az EU vezető szervének javaslata szerint nem csak azzal a gyakorlattal kell szakítani, amellyel egyes országok lehetővé teszik a nagyon gazdag külföldieknek az állampolgárság megvásárlását. Azoktól, akik így jutottak hozzá, el kell venni.
Találatok: [728]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>