language

Személyek:

Bajnai Gordon highlight_off

Kulcsszavak:

média highlight_off

Bajnai Gordon

Bajnai György Gordon (Szeged, 1968. március 5. –) magyar üzletember, politikus. 2007 és 2008 között önkormányzati és területfejlesztési, majd 2009-ig nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a második Gyurcsány-kormányban. Gyurcsány Ferenc lemondása után 2009. április 14. és 2010. május 29. között a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Emelkedő tétek - Elszámoltatás

Az elszámoltatás első körében felderített kár mértéke a Fidesz szerint 100 milliárdos nagyságrendű. A két korábbi kormányfő is célkeresztbe került, az esetleges büntető eljárások végképp padlóra küldhetik az MSZP-t az önkormányzati választások előtt.

Havi kétmillió Bajnai Gordon fotóalbumáért

Havi bruttó kétmillió forintért készíthet fényképeket Bajnai Gordon miniszterelnökről január 29. és május 31. között a Déri és Társa Bt. – derül ki a kancellária honlapján nyilvánosságra hozott adatokból. A Magyar Narancs fotósaként ismert Déri Miklós cége a négy hónapi munkáért összesen 7,37 milliót vehet fel.

Húszmilliárdos befektetéssel kaszálnak 115-öt az MTV-n?

Hozzák nyilvánosságra a Magyar Televízió új, óbudai székházának építésére és működtetésére kötött szerződést - egyebek közt ezt követelték a tulajdonos közalapítvány ellenzéki tagjai a tévészékház előtt.

Uniós pénzek elosztása: irgalmatlan összegek a holdudvarnak

Több kormány közeli cég, köztük Bajnai Gordon két korábbi érdekeltsége is százmilliós öszszegben kapott megbízást a miniszter által felügyelt Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtõl.
Találatok: [4]  Oldalak:   1