Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Balaton Reál Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Bíróság elé állt, és tagadott Gömöri Zsolt

– Nem érzem magam bűnösnek, büszke vagyok arra, amit létrehoztunk – mondta Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke első tárgyalásán kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) a bíró azon kérdésére, hogy bűnösnek érzi-e magát. A férfit azzal vádolják, hogy 2009 és 2014 között 15 millió forintot utalt ki ellenszolgáltatás nélkül a saját érdekeltségébe tartozó cégeknek, illetve hárommillió forint kártérítést fizetett ki alaptalanul. Az ügyész úgy véli, ezzel jelentős értékre üzletszerűen elkövetett sikkasztás, és hamis magánokirat felhasználása bűntettét valósította meg.

Gömöri 17 vádat tagadott, majd elrohant

Azok után, hogy kiderült, az MPB pénzéből végtörlesztett Gömöri Zsolt, több parasportoló is a lemondását követelte, a szervezet elnöke viszont lejárató kampányt lát a háttérben: az ezt bizonyító levelezést eljuttatta az elnökségnek és a MOB-nak is.

Házhoz mentek a parasportolók, hogy lemondassák az elnöküket

Tizenhét parasportoló személyesen adta át Gömöri Zsolt MPB-elnöknek azt a nyilatkozatot, amelyben lemondásra szólítják fel. A paralimpikonok az elnök körül kialakult botrány miatt beszélnek hitelvesztésről. Az elnök tagadta, hogy másfél milliós fizetése lenne.

Visszafizette az állami segítséggel kifizetett végtörlesztését a paralimpiai elnök

Visszafizette a devizahitelének végtörlesztésére felvett hárommillió forintos támogatást a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) részére a testület elnöke. Gömöri Zsolt ezt kedden sajtótájékoztatón jelentette be Budapesten.
Találatok: [4]  Oldalak:   1