Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

B&P Braun&Partners Social Branding Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Micsoda véletlen: Simor tanácsadóját is elszámoltatnák

Hűtlen kezelés gyanúja miatt már nyár óta nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Magyar Nemzeti Bank (MNB) arculatváltásával összefüggésben - közölte Hatala József országos rendőrfőkapitány Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztossal.

Górcső alatt a „visszás szerződések”

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által kötött tanácsadói és reklámügynöki szerződések vizsgálatáról is tárgyal egymással kedden Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke és Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos.

MNB-szerződések: az ÁSZ vizsgálatát kéri Budai

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökéhez fordult Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, azt kérve, hogy az ÁSZ folytasson le vizsgálatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerződéskötési gyakorlatával kapcsolatosan.

Bocsánatkérést várnak Budai Gyulától a B&P Csoport tulajdonosai

Azonnali és nyilvános bocsánatkérést várnak a B&P Social Branding Kft. tulajdonosai Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztostól, mivel korábbi állításai súlyosan veszélyeztetik a cég jó hírnevét.

MNB: Budai nem jogosult a vizsgálatra a jegybankban

A Magyar Nemzeti Bank a politikai nyomásgyakorlás újabb eszközének tekinti és visszautasítja Budai Gyula kormánybiztos vádjait. A megalapozatlan állítások veszélyeztetik az MNB tekintélyét és szakmai hitelességét – áll az MNB közleményében.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>