language

Intézmények:

Csepeli Vagyonkezelő Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Elítélték a fővárosi szocialisták alelnökét

Kétrendbeli hűtlen kezelés bűntette miatt 900 ezer forint pénzbüntetésre ítélte első fokon a XVIII. és XIX. kerületi bíróság Szenteczky Jánost, a fővárosi MSZP alelnökét, a csepeli szocia­listák elnökét és frakcióvezetőjét, aki a Csepeli Vagyonkezelő Zrt., a Csevak vezérigazgatójaként követte el a neki felrótt bűncselekményeket.

Pozíciókkal kényezteti ellenzékét a fővárosi Fidesz

A harcias politikai nyilatkozatokat némileg árnyalja a tény, hogy tucatnyi ellenzéki politikus kapott pozíciót a fővárosi önkormányzat különböző cégeiben. A kinevezéseket a főpolgármester terjesztette elő, és a kormánypárti többségű közgyűlés hagyta jóvá.

Vádemelés a csepeli önkormányzati lakások értékesítése miatt

Vádat emelt a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség hűtlen kezelés bűntette miatt a csepeli önkormányzati lakások értékesítése miatt - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön.

Nem beszélnek a csepeli szocialisták

Június 17-én, éppen hat hete hozták nyilvánosságra azt a jogerős bírósági ítéletet, mely szerint Szenteczky János, a csepeli MSZP frakcióvezetője a Csevak Zrt. vezérigazgatójaként közpénzből fizette ki magánügyvédeit.

Már megint egy újabb vád a csepeli szocialista ellen

Június végén nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt vádat emeltek Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke, önkormányzati képviselő ellen, mert az ügyészség szerint az egyik csepeli sportegyesületnek évekig díjazás nélkül adta használatba a csepeli önkormányzat egyik ingatlanát.

Az MSZP-s frakcióvezető közpénzből fizetett az ügyvédi irodának

Fellebbezést nyújtott be a bíróságon az az ügyvédi iroda, ami az önkormányzat helyett Szenteczky János szocialista képviselő érdekeit szolgálta.

Vagyonzárat kért a meggyanúsított MSZP-s képviselők ellen Csepel

A csepeli önkormányzat kezdeményezte, hogy rendeljék el a helyi MSZP-frakció meggyanúsított tagjai magánvagyonának zár alá vételét - közölte Németh Szilárd, a XXI. kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) szerdán az MTI-vel.

Szocialista képviselők magánvagyonának zárolását kérte a fideszes önkormányzat

Magánvagyonuk zár alá vételének elrendelését kérte az önkormányzat az ötfős csepeli MSZP-frakció eddig meggyanúsított tagjai ellen - tudatta a Népszabadsággal a csepeli önkormányzat fideszes polgármestere, Németh Szilárd.

Hűtlen kezeléssel gyanúsítják a csepeli MSZP vezetőjét

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítja a rendőrség Szenteczky Jánost, Csepel önkormányzati képviselőjét, a MSZP kerületi elnökét - írja rendőrségi forrásra hivatkozva a csepel.info.

Újabb százmilliók az MSZP-s mocsárból

A gyanú szerint egy MSZP-s vezetésű önkormányzati vagyonkezelő és a párthoz közel álló cégek magasan a piaci ár felett kiszámlázott, a gyanú szerint fiktív munkavégzéssel okoztak nagyjából 800 millió forintos kárt az államkasszának, derül ki a Csepel.info beszámolójából.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>