Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Ennet Ingatlanfejlesztő Kft. highlight_off
Találatok: [33]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Folytatják a Verók-pert ősszel

Még nincs gyanúsítottja a VI. kerületi megbízási szerződések ügyében hűtlen kezelés gyanújával folytatott nyomozásnak – közölte megkeresésünkre a BRFK. A már váddá érett, Andrássy út 47. alatti palota ár alatti eladása ügyében folyó büntetőeljárás szeptember 12-én folytatódik a Fővárosi Törvényszéken.

Verókék pere: ellentétes nyilatkozatok

Egy szocialista és egy szabad demokrata önkormányzati képviselő is vallomást tett hétfőn a Fővárosi Bíróságon a Verók István és társai ügyében hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőperben. Tóth György (MSZP) hetedrendű vádlott határozottan azt állította, hogy azon az ominózus testületi ülésen, 2004 júniusában, amelyen az Andrássy út 47. alatti palota eladásáról döntöttek, nem hangzott el más ajánlat, mint az Ennet Kft.-é.

Verók István: Nem úri huncutság volt

Politikai cirkuszról, a hazai igazságszolgáltatásban mérföldkőnek számító kollektív büntetésről beszélt a Fővárosi Bíróságon tegnap kezdődött büntetőperben Verók István volt VI. kerületi szocialista polgármester, akit tizenkét képviselőtársával társtettesként elkövetett hűtlen kezeléssel vádolnak.

Börtönt kér a főügyész Verókékra

Börtönbüntetést kér az ügyészség Verók István volt terézvárosi szocialista polgármesterre és tizenkét egykori MSZP-s és SZDSZ-es önkormányzati képviselőre a decemberben kezdődő büntetőügyben.

Vádat emeltek Verók Istvánék ellen

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt a Fővárosi Főügyészség (FF) vádat emelt Verók István volt terézvárosi szocialista polgármester és tizenkét egykori MSZP-s és SZDSZ-es képviselőtársa, valamint Varga Tamás korábbi aljegyző ellen az Andrássy út 47. alatti ingatlan áron aluli eladása miatt.
Találatok: [33]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>