Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Erdős Ákos highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Másfélmillárd az Állami Nyomdának szavazólapokra – a ciklus közepén

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzési eljárást indított a „népszavazások és választások lebonyolításához szükséges nyomdai termékek és szolgáltatások beszerzésére”. A papírforma ezúttal is érvényesült: az egyedüli ajánlattevő, az Erdős Ákoshoz köthető ANY Biztonsági Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (ANY) ezúttal több mint nettó másfélmilliárd forint értékben lehet udvari beszállító, úgy, hogy a legközelebbi országos választás emberi számítás szerint csak két év múlva lesz.

Rejtőzködő milliárdosok

Még a kicsi magyar üzleti életben is rengeteg olyan meghatározó milliárdos, nagy hatalmú politikai háttérember tevékenykedik, akiről szinte semmit nem tudunk.

Adó- és zárjegyüzlet

Ismét az Állami Nyomda állítja elő 2010-ben a jövedéki adó hatálya alá tartozó dohánytermékek és szeszes italok adó- és zárjegyeit – tudta meg lapunk. A furcsa körülmények között zajló speciális beszerzési eljárás eredményét az egyedüli ajánlattevőként győztes Állami Nyomda Nyrt. a mai napig nem tette közzé.

Pénzszivattyúzás a Zrínyi egyetemtől

Százmilliók folyhattak el a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen keresztül magáncégekhez vagy külső intézményekhez oktatásszervezésre, indokolatlannak tűnő tanfolyamokra.

„Perfektül” képeznek a Zrínyi egyetemen

Különös együttműködési keretmegállapodást kötött 1999-ben az akkor még állami tulajdonban lévő Perfekt Pénzügyi Szakoktató és Kiadó Rt. a honvédelmi miniszter felügyelete alá tartozó Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemmel (ZMNE) – tudtuk meg.

Uniós pénzek elosztása: irgalmatlan összegek a holdudvarnak

Több kormány közeli cég, köztük Bajnai Gordon két korábbi érdekeltsége is százmilliós öszszegben kapott megbízást a miniszter által felügyelt Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtõl.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>