language

Helyek:

Esztergom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [166]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Megtaláltuk Völner Pál „Mészáros Lőrincét” – most nyert 220 milliárdos gigaprojektet az államtól

Ilyen tényleg nincs, és mégis van: kilométerenként bő 14 milliárd forintos rekordáron készül gyorsforgalmi utat építeni az államnak az a Dömper Kft. vezette konzorcium, melynek főalakja – mint alább bizonyítjuk – alaposan „összedrótozta” magát Völner Pál családjával. Abronits Róbertről van szó, akit anno Kóka János SZDSZ-es gazdasági miniszter tett híressé – hogy végül a korrupcióval most meggyanúsított fideszes (ex)államtitkár árnyékában váljon a NER második számú útépítőjévé.

A Mol-alapítványé lehet az egykor az Alkotmánybíróságnak szánt esztergomi palota

Az állami Mol-részvényeiből gründolt vagyonkezelő alapítvány kuratóriumában Mol-vezetők mellett többek között a kultúrpolitikus Demeter Szilárd is tag.

Garancsi István cége újíthatja fel az esztergomi élményfürdőt

Újabb tendert nyert a Market Építő Zrt.: ezúttal az Aquasziget Esztergom élményfürdő felújításáért felelhet, közel 700 millió forintért. A felújítás mellett az építőipari céget bízták meg az eszközbeszerzéssel is, ami további 280 millióba kerül. Orbán Viktor barátjának vállalkozása évek óta nyeri a közpénzes munkákat.

Így terjeszkedik Esztergomban a NER-közelbe került magyarországi McDonald’s

Majdnem 60 millió forintot költene arra Esztergom, hogy McDonald’s épüljön a belvárosban. A fideszes többségű önkormányzat előre megállapodna a Fidesz-közeli beruházóval, pedig csak nyílt pályázat után lehet dönteni a terület hasznosításáról.

Rendőrség: Nem történt bűncselekmény a Hernádi család esztergomi bizniszében

Történt jogsértés a Hernádi család esztergomi ingatlan bizniszénél? Ezt a kérdést tette fel Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője augusztus 19-én Polt Péter legfőbb ügyésznek.

Bombaüzlet a Hernádi családban: az esztergomi polgármester az utolsó pillanatban járt el rokona érdekében

Hernádi Ádám polgármester előterjesztésére vontak belterületbe egy panorámás telket, ami családja érdekeltsége. HELYREIGAZÍTÁS (2022.04.04): Lapunk 2021.augusztus 17.-i „Bombaüzlet a Hernádi családban: az esztergomi polgármester az utolsó pillanatban járt el rokona érdekében” címmel megjelent cikkében valótlanul híreszteltük, hogy Hernádi Zsolt a cikkben említett telkek tulajdonosa.”

Dupla ár a magyaroknak: adómilliárdjainkból épülnek a megfizethetetlen fürdők

Állami tízmilliárdok folynak ki strandokra és fürdőkre, amelyek a települések utolsó szabad bevételét adhatják, míg divatos helyeken a kormányhoz közel álló befektetők profitját hizlalják. Az adóján keresztül a belépőjegyet duplán megfizető polgár pedig csak lesi az árak emelkedését.

Szinte összenőtt Esztergommal a Mol-vezér, Hernádi Zsolt

Nem a mostani az első befektetése a városban, ráadásul családi és szakmai összefonódások is oda kötik.

Hernádi Zsolt esztergomi luxusszállodájának vendégei ingyen mehetnek az önkormányzat élményfürdőjébe

Egyszerre nyit július 1-jén a Mol-vezér cégének esztergomi szállodája és az önkormányzati üzemeltetésű élményfürdő. A polgármester Hernádi Zsolt unokaöccse, a fürdőbe pedig nem kell kifizetniük a borsos napijegyet a szállóvendégeknek.

Hernádi Zsolt szállodavendégei ingyen használhatják az esztergomi önkormányzat fürdőjét

Jó hír az esztergomi nyaralást tervezőknek, hogy amennyiben Hernádi Zsolt szállodájában, a Grand Hotel Esztergomban szállnak meg, az Aquasziget önkormányzati tulajdonban lévő élményfürdő használatáért már nem is kell fizetniük.
Találatok: [166]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>