Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Felsőzsolca highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Kenőpénzek, hamisítások Zsolcán

A borsodi ügyészség korrupcióval vádolja az árvíz sújtotta település egykori jegyzőjét, annak helyettesét és a polgármesterét. Vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel és okirat-hamisítással vádolja az ügyészség a Borsod megyei Felsőzsolca egykori vezetőit, akik a két évvel ezelőtti árvízi munkálatok alatt keveredtek gyanúba. A jegyző, a helyettese és a polgármester tagadta bűnösségét a tegnap kezdődött büntetőperben.

Kenőpénzek miatt áll bíróság elé Felsőzsolca korábbi vezetése

Megkezdődött a volt felsőzsolcai polgármester, a jegyző és az aljegyző, valamint a polgármesteri hivatali további két alkalmazottjának a pere, akik a 2010-es felsőzsolcai árvíz után kenőpénzeket kértek az újjáépítést végző vállalkozóktól.

Felsőzsolca volt vezetése a bíróság előtt

A Miskolci Törvényszéken megkezdődött a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolca egykori polgármesterének, jegyzőjének, aljegyzőjének, és a polgármesteri hivatal két volt alkalmazottjának pere, az ügyészség hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot ellenük.

Árvíz utáni visszaéléssel is gyanúsítják a felsőzsolcai jegyzőket

Elégedetlen helyiek, titkolózó szereplők és a tavalyi árvíz kísértete szegélyezi azt a kedden kirobbanó felsőzsolcai botrányt, amelynek során a település jegyzőjét és aljegyzőjét is őrizetbe vették vesztegetés gyanúja miatt.
Találatok: [9]  Oldalak:   1