language

Lapok:

Helyek:

Komárom-Esztergom megye highlight_off

fn.hu

2001-ben indult el a Figyelő internetes változataként FigyelőNet néven, később kapta a rövidebb fn.hu nevet. A Sanoma Budapest Lapkiadó Rt. különválasztotta a nyomtatott és internetes médiáit, a Figyelőt eladta, az fn.hu-t pedig megtartotta. 2011-ben egyesítette az internetes termékeivel, így Fn24 néven a Hír24.hu domain alá került (ma 24.hu). 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Lázár: Minisztert idén nem cserélünk

Lázár Jánossal készült kétrészes interjúval okozunk örömöt olvasóinknak. Ma pártfinanszírozással, Esztergommal, operettkatonákkal és kormányzati fáradtsággal folytatjuk a tegnapi beszélgetést.

Tétényi nem zárkózik el a miniszterelnök-jelöltségtől

Budai Gyulánál járt Tétényi Éva. Esztergom polgármester asszonya az elődje, Meggyes Tamás viselt dolgairól tájékoztatta az elszámoltatási kormánybiztost. Interjúnkban szó esik személyes terveiről, köztük arról is, lenne-e Orbán Viktor kihívója 2014-ben.

Sikkasztott az edzőtábor volt vezetője

A Tatai Edzőtábor volt vezetőjét, Orbán Istvánt 50 millió forintot meghaladó összegű károkozással, vesztegetéssel, hűtlen kezeléssel, sikkasztással és csalással vádolja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség - közölte a szervezet sajtószóvivője hétfőn.

Rendet vágna a Fidesz

Elszámoltatással kezdi a Fidesz a kormányzást, ha hatalmat kap. Lázár János 10+1 olyan ügyet olvasott fel az újságíróknak, amelyekben véleménye szerint felelősségre vonás lesz.
Találatok: [8]  Oldalak:   1