Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Fodor Lajos highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Elszámoltatás: sok hűhó semmiért

A fantáziadús összeesküvés-elméleteken, látványos médiaakciókon és néhány, gyenge lábakon álló gyanúsításon kívül eddig semmilyen érdemi eredményt nem tudott felmutatni az Orbán-kormány elszámoltatási gépezete.

Vezérkari főnököket rúgnának ki a HM-től?

A Honvédelmi Minisztérium nem kívánja kommentálni a Népszabadság kedden megjelent információját, amely szerint távozik a tárcától Fodor Lajos közigazgatási államtitkár, Deák János miniszteri biztos és Lőrincz Kálmán katonai főtanácsadó.

Néhány százezerért vette meg a belvárosi lakását Budai Gyula

A belvárosi Balaton utcában vette egykori HM-es lakását Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki a lakás akkori értékének a harminc százalékáért juthatott tulajdonhoz, havi törlesztése nem érte el a háromezer forintot.

Budai Gyula már nem emlékszik, mennyiért vette szolgálati lakását

Nyílt levélben kérdezte az MSZP szóvivője Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztostól, hogy katonai ügyészként neki is kiutaltak-e szolgálati lakást a honvédelmi tárca illetékesei, hiszen a szocialisták szerint Budai csak úgy képviselheti hitelesen a „kétes” ügyeket, ha saját magára nézve a törvénytelenségnek még a látszatát is kerülendőnek tartja.

Budai Gyula: Ez a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete

Budai Gyula a HM ingatlaneladásait vizsgálja, de csak az elmúlt nyolc évben. Pedig katonakorában ő maga is vett egy HM-ingatlant. A Népszabadságnak adott interjúban elmagyarázza, mi a különbség az ő és a szocialista vezetők esete között. Megtudhatjuk azt is, miért nem nyomoz Rákay Philip, Papcsák Ferenc vagy Meggyes Tamás ügyei kapcsán.
Találatok: [9]  Oldalak:   1