Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Fővárosi Önkormányzatok Parkolási Társasága highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Korrupciógyanú a fővárosban: furcsa, hogy minden stimmel

A legnagyobb ellenzéki párt bejelentést tesz a megalakuló korrupcióellenes hivatalnál, mert a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. egyik irodájának kialakításakor a közbeszerzési pályázatot úgy írták ki, hogy az gyanúra ad okot - mondta az InfoRádiónak a Fidesz-KDNP XIII. kerületi frakcióvezetője.

Átalakulás előtt a fővárosi parkolás - Markoló társaságok

Három fővárosi belső kerület - a VI., a VII. és a VIII. - képviselő-testülete úgy döntött, hogy nyílt közbeszerzési eljárással pályázatot ír ki a parkolás üzemeltetésére, mivel szeptember 24-én lejárnak a Centrum Parkoló Kft.-vel tíz évre kötött szerződéseik.

Átláthatatlan gazdálkodású parkolási társaságok

Drágul a parkolás a fővárosban, de az üzemeltető cégek gazdálkodása továbbra is átláthatatlan – nem tudni, mire megy el évi több százmillió forint közpénz.

Parkolj, fizess, tűnj el!

Felbontja a szerződést Budapest V. kerülete a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt.-vel, és november elsejével az önkormányzathoz rendelik a parkolás ellenőrzését - jelentette be tegnap Rogán Antal.

A Centrum 22 százalékot adott a kerületeknek

Az elmúlt három évben összesen 19,3 milliárd forint parkolási bevétele volt a három budapesti parkolási társaságnak, amiből 8,9 milliárdot kaptak az önkormányzatok, derült ki az Index birtokába jutott, a Parking Kft. által készített összesítésből.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>