Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Gulya András highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Felmentették a MÁV Cargót megszerző cégvezetőt

Felmentő ítélet született az ausztriai St. Pölten bíróságán a Rail Cargo Austria korábbi ügyvezetője hűtlen kezelési ügyében. A vád szerint úgy fizetett a cég egy magyar bt.-nek 6,6 millió eurót a MÁV Cargo megvásárlása kapcsán, hogy az nem nyújtott ellenszolgáltatást.

MÁV Cargo: Garamhegyi cáfolja a korrupció-gyanút

Nem tud arról a közlekedési minisztérium egykori államtitkára, hogy gyanúsítottként "képbe került" volna a MÁV Cargo privatizációjával kapcsolatban folyó ügyészségi nyomozásban.

Cargo-ügy: mindenki vizsgálja a sikerdíjat

A magyar nyomozók és az osztrák korrupcióellenes ügyészség is eljárást folytat a MÁV Cargo 2008-as privatizációjánál felmerült korrupciógyanú miatt, de vizsgálatot indított az osztrák szövetségi vasút, az ÖBB is.

Távozott a Geuronet-ügy szellemi atyja

Kiszállt az ÖBB igazgatóságából Gustav Poschalko, az a vezető, aki osztrák részről szorgalmazta a MÁV Cargo megvásárlását, és aki aláírta az ismeretlen magyar Geuronet Bt. tanácsadói szerződését, amely így csaknem kétmilliárd forint sikerdíjat kasszírozott a privatizáció után.

Jámbor Gyula - Szabó Anna : Válaszcikk a kétmilliárdos sikerdíjügyben

Csodálkoztunk, bár nem lepődtünk meg, hogy a MÁV Cargo privatizációja körül sertepertélő, titokzatos tevékenységéért kétmilliárd forintos sikerdíjban részesült minibétét és az egész adásvételi tranzakciót ismét az SZDSZ egyik médiakurátora vette védelmébe...

Kozák Márton: Justice for Tocsik Márta!

A Magyar Nemzet az utóbbi hetekben címlapon, vezércikkben és más írásokban ismét kimerítően foglalkozott a MÁV Cargo privatizációjával és a Geuronet Bt. impozáns sikerdíjával.

Csapó Ágnes: nem vagyok az új Tocsik Márta - milliárdos sikerdíjügy?

„Nem vagyok az új Tocsik Márta” – mondta Csapó Ágnes, a Budapest Priv-Invest Kft. ügyvezetője lapunknak azután, hogy Tóth Károly szocialista képviselő vele kapcsolatban azt állította: milliárdos sikerdíjügy főszereplője.

Feljelentés a sikerdíj miatt

Napokon belül feljelentést tesznek a Szövetség Ausztria Jövőjéért frakció képviselői a MÁV Cargo megvásárlásával összefüggésben. A cég ugyanis úgy jutott az osztrák államvasutak tulajdonába, hogy egy ismeretlen magyar betéti társaságnak, a Geuronet Bt.-nek több millió eurós, mintegy hárommilliárd forintos sikerdíjat fizettek ki. A feljelentők gyanúja szerint a pénz magyarországi pártoknál landolt.

Tisztázatlan: nem érdekli a Gulya-ügy a politikai elitet?

A Geuronet Bt. tranzakcióban való tevékenysége máig tisztázatlan, az azonban biztos, hogy a cég nevében tárgyaló Gulya András ismeretségi körében számos vezető politikus megtalálható mind a jobb-, mind a baloldalról.
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>