Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

HM Rekreációs Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Ami a honvédelmi fehér könyvből kimaradt

Egy alföldi kis számlagyárban több százmillió forint értékben bukkantak fiktív számlákra a múlt évben. A nem valós gazdasági események nagy része az állami tulajdonú HM Currus Zrt., valamint több honvédelmi beszállító cég gazdálkodását érinti.

Sportöltözők felújítását is szupertitkosan intézte a HM

Több honvédelmi minisztériumi háttérintézmény kötött olyan szerződést az elmúlt években, amely nem az államot, hanem a minisztériummal szerződő cégeket hozta előnyös helyzetbe - állítja a minisztériumnál készült belső vizsgálati anyag.

Torz rendszer a HM cégeiné

„Az elvégzett átvilágítás eredménye szerint 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát s ezen keresztül az adófizetőket és az államot 2005 és 2010 között. Ám ez csak a már megismert ügyeket jelenti. A visszaélésekről egy vaskos, fehér könyvet állítottunk össze” – jelentette be tegnap Hende Csaba honvédelmi miniszter.

Fehér Könyvben számolt le a HM a korrupcióval

A Honvédelmi Minisztériumnál végzett átvilágítás arra derített fényt, hogy 2005 és 2010 között összesen 1 milliárd 773 millió forint kár érte a tárcát - közölte Hende Csaba.

Közel kétmilliárd forintos kár érte öt év alatt a HM-et + Képriport

A Honvédelmi Minisztériumnál (HM) végzett átvilágítás eredménye szerint összesen 1,773 milliárd forint kár érte a tárcát 2005 és 2010 között – közölte Hende Csaba miniszter csütörtökön Budapesten, hozzátéve: ez a már megismert ügyeket jelenti, a valós anyagi kár ennél is nagyobb lehet.

Húsosfazék: tízmilliókat fizetettek a nemlétező vadakért (+videó)

Nemcsak ingatlanban, élelmiszerben is utaztak a Honvédelmi Minisztérium cégei. A Hír Televízióhoz jutott dokumentum szerint a HM Rekreációs Kft. 130 millió forintot költött vadhúsokra, a nyilvántartásban azonban nem szerepel az árú leszállítása.

Hende: Ezt álmomban sem gondoltam volna (+videó)

Polgári peres úton próbálja meg visszaszerezni a Honvédelmi Minisztérium a tárca korábbi vezetése által törvénytelenül kifizetett milliókat. Hende Csaba honvédelmi miniszter a Célpontnak adott exkluzív interjúban elmondta: abban bízik, hogy a tárcát és háttérintézményeit érintő átvilágításokat még májusban lezárják - ezzel egy időben több újabb ügyben tehetnek feljelentést.

Újabb HM-es nyomozás: mi történhetett a honvédségi üdülők körül?

Újabb nyomozás a Honvédelmi Minisztérium (HM) cégeinél. A katonai ügyészség a tárcavezető feljelentése alapján a HM Rekreációs és a HM Térképészeti Közhasznú Nonprofit Kft. 2005 és 2010 közötti ügyletei miatt rendelt el nyomozást, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával.

A botrányok után a rendrakásé a főszerep

Újabb feljelentéseket tett a honvédelmi miniszter a tárca két cégénél történt visszaélések miatt. Hende Csaba részleteket nem árult el, de azt mondta: több százmillió forintos kár történt.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>