language

Intézmények:

Hungalu Rt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bagóért széthordott alumíniumipar?

Elkótyavetyélték vagy felelős módon privatizálták a kilencvenes évek derekán a magyar alumíniumipart? A magánosításban közreműködő vezetők szerint jó üzletek köttettek, mások úgy látják, bagóért adtak el milliárdos cégeket.

Fény derült a MAL Zrt. múltjára

Nyilvánosságra hozta a kormány az alumíniumipar privatizációs szerződéseit, amelyek igen szövevényes képet rajzolnak ki a devecseri iszapkatasztrófában érintett MAL Zrt. létrejöttéről.

Az MNV Zrt. közzétette az aluminiumipari privatizáció szerződéseit

Nyilvánosak az alumíniumipari privatizáció szerződései - a dokumentumok megtalálhatók a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) honlapján.

Iszap-gate: szorul a hurok Kocsis István nyaka körül?

Nyilvánosak az alumíniumipari cég privatizációs szerződései, kiderülhet, kinek a dolga volt a kármentesítés.

Tízmillió forint volt a Mal ára

Lapunk információi szerint szokatlan formában került sor a 90-es évek közepén a vörösiszap-katasztrófában érintett alumíniumipari cég eladására. A vállalat nagyrészt mentesült a múltbeli környezeti terhektől, miközben a vételárat alaposan leszorították.

BKV: Kocsisnak semmi köze nincs a timföldhöz és Szalainéhoz

Dr. Kocsis István határozottan visszautasította az LMP durva rágalmazását az ajkai timföldgyár ügyében vélt felelősségével kapcsolatban - olvasható a BKV csütörtök délutáni közleményében.

Ajkai timföldgyár: a BKV vezetője is felelős?

Az LMP szerint Kocsis István volt az Állami Privatizációs Zrt. vezérigazgatója akkor, amikor privatizálták a timföldgyárat és a hozzá tartozó létesítményeket, Kocsis felelős azokért a szerződésekért, amelyeket az ő vezetése alatt kötöttek meg.

Az ombudsmanra vár a Mal privatizációs titkait őrző vagyonkezelő

A vörösiszap-katasztrófában érintett Mal Zrt. privatizációs szerződéseinek kiadását kérte az iszapömlést követően az [origo]. A vagyonkezelő közel három hete nem tudta eldönteni, betekinthetünk-e a szerződésekbe, ezért az adatvédelmi ombudsman állásfoglalását kérte.

A jó elvtársból a hulladékipar főhercege lett

Ami most folyik, nagyobb próbája a demokráciának, mint Gyurcsány őszödi beszéde – kommentálta a hulladékipar egyik meghatározó szereplője lapunknak az ajkai iszapkatasztrófa nyomán induló felelősségre vonást.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>