Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Infopark Fejlesztési Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Leisztinger-ügy: zsarolás helyett önbíráskodás

Zsarolás helyett önbíráskodásra változott a megalapozott gyanú abban a nyomozásban, ami négy vállalkozó vallomása alapján indult. Egy újbudai ingatlanügy kapcsán mind a négyen Leisztinger Tamás üzletemberre vallottak, hogy megfenyegette őket, ha nem adják el a vállalkozásukat.

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

Leisztingert zsarolással vádolja két üzletember

Négyen is Leisztinger Tamás üzletemberre vallottak egy ingatlanos zsarolási ügyben, amelyben több mint egy éve felfüggesztette, az elmúlt napokban azonban újraindította a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Még nagyobb bajba kerülhet Wieszt János

A BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya úgy döntött, folytatja a nyomozást abban a zsarolási ügyben, amelyben érintett lehet a vesztegetéssel vádolt egykori XI. kerületi szocialista képviselő, Wieszt János – tudta meg lapunk.

Vádemelési javaslat Borsa Gyula ellen

A Nemzeti Nyomozóiroda az Index információi szerint vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást Borsa Gyula, az Infopark Zrt. volt vezérigazgatója ellen. Hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Wieszt János és az Infopark-ügy

A dél-budai Infopark ingatlanügyei kapcsán korábban már egy zsarolásgyanús esetben is emlegették a most kenőpénzbotrányban érintett újbudai MSZP-s politikus, Wieszt János nevét.

Az Info park-saga

Magánbefektetők marakodnak a budapesti Infoparkon. A rejtélyes off-shore szereplőkkel tarkított, bonyolult jogvita hátterében nem pusztán üzleti érdekellentétek, hanem egyre nyilvánvalóbban büntetőjogi kategóriákba tartozó lépések állnak.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>