language

Intézmények:

ITD Hungary Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Hova tűnt a pénz? Fidesz-közeli hitelközvetítő a csőd szélén

Legalább kétmilliárdos az adóssága, saját tőkéjét is felélte a Fideszhez több szálon kötödő Creditime Zrt. A cég igazgatóságában és felügyelő-bizottságban közel fél évig állt a bál. A felügyeletét ellátó jegybank egyelőre kivár.

Célkeresztben Papcsák Ferenc

A korábbi kormánybiztosi és a mostani zuglói polgármesteri tevékenysége miatt érik nap mint nap támadások – állította lapunknak Papcsák Ferenc fideszes polgármester, Zugló első embere

Büntetőeljárás a megfigyelt bírónő miatt

Büntetőeljárást indított a még Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos által bejelentett, az In-Kal Security által megfigyelt bírónő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt – mondta lapunknak Futó Barnabás, a sértett jogi képviselője.

Új fejezet nyílt Sukoró-ügyben

A Fejér megyei helyszínre idegenforgalmi és kaszinókmplexumot tervező befektetők a beruházás kiemelt státusának visszaállítását sürgetik, valamint várják a 2,6 milliárd forintos állami támogatást is.

Papcsák: A pannon polip bögyében vagyok

Szabályos leleplezőnek szánt írást tett közzé a Népszava Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztosról. A legsúlyosabb kritika a képviselővel szemben az, hogy álláshalmozó, miközben a szerzők megpendítik az összeférhetetlenséget is.
Találatok: [30]  Oldalak:   1 2 3   >  >>