language

Kulcsszavak:

KEHI-vizsgálat highlight_off

Intézmények:

Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Megszűnt az üdülési alapítvány ellen indított nyomozás

Több mint egy év után – bizonyítottság hiányában – a Nemzeti Nyomozó Iroda megszüntette a különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó, hűtlen kezelés bűntette miatt indított nyomozást a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány korábbi szállodaeladásai miatt – tudta meg a Heti Válasz Online.

Vissza az ellopott vagyont!

Miután csaknem egyéves egyeztetést követően nemrég megegyezés született a kormány és a szakszervezetek között a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kuratóriumának új összetételéről, valamint az alapító okirat módosításáról, s a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal átvilágította az alapítvány előző évekbeli gazdálkodását, a kabinet folytatni kívánja az elmúlt húsz évben elkótyavetyélt, „véglegesen ellopottnak hitt” szakszervezeti vagyonelemek visszaszerzését.

Hűtlen kezelés a Hunguest szállodák ügyében?

Négymilliárdos kár érte az államot azzal, hogy a Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels megvehetett több szállodát a Magyar Nemzeti Üdültetési alapítványtól - állítja a KEHI feljelentése, melynek alapján ügyészségi nyomozás indult.

Milliárdos hűtlen kezelés gyanúja a Nemzeti Üdülési Alapítványnál

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálata szerint a Nemzeti Üdülési Alapítvány kilenc szállodát játszott át a Hunguest Hotelsnek 2004-ben. A KEHI különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést.
Találatok: [7]  Oldalak:   1