language

Személyek:

Kelemen Beatrix Csilla highlight_off

Kelemen Beatrix Csilla

Kelemen Beatrix Csilla, Mészáros Lőrinc felcsúti üzletember volt felesége. Mészárosnéként több vállalatban is társtulajdonos volt a férje oldalán, felügyelőbizottsági tag a herceghalmi Agrosystem Mezőgazdasági Zrt.-nél, illetve önálló cégjegyzési joga van a családi „konszern” marketingjéért és a Vál-völgyi Zsúr gasztrofesztivál rendezéséért felelős Flamingo 24 by Talentis Kft.-ben. A fideszes médiaholding létrejöttéig Kelemen Beatrix volt az Echo Tv elnöke, aztán beharangozták, hogy az ő tulajdonaként működik majd két netes életmódcsatorna (Life Tv, Ozone Tv). Mindemellett nemrég saját filmgyártó céget is alapított Media Vivantis Műsorszolgáltató Zrt. néven. A válás után ezek a médiacégek maradtak többségi tulajdonában.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [28]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Újabb földeket vett az ország egyik legtehetősebb önkormányzati képviselője, Mészáros Lőrinc testvére

Több mint 6 hektár (60 ezer négyzetméter) újabb területet szerzett Mészáros Lőrinc testvére a nyilvános állami adatbázis szerint. A Felcsúton önkormányzati képviselő Mészáros János a vagyonnyilatkozata alapján mostanra több mint háromszáz hektárnyi föld tulajdonosa.

Még építési engedélye sincs, de addig is mindent tálcán kap a NER-től az energiafaló debreceni akkugyár

Mészáros Lőrinc cége több mint 43 kilométer elosztóhálózatot, 93 transzformátorállomást létesítenek, 13 ezer új fogyasztási pontot kötnek be

Kizárólag Mészáros Lőrinc volt feleségének médiacégét támogatta egy titokzatos alapítvány

Alapítása évében 820 millió forintnyi támogatást helyezett ki a Vital Media Alapítvány. A pénz egy az egyben az egykori Mészárosné cégéhez került. Hogy ki vagy kik támogathatták meg az alapítványt, egyáltalán hogyan találtak rá, rejtély. Ahogyan az is, hogy az első év pénzesője után tavaly miért állt le az alapítvány, amely a női tartalmak előállítását akarja elősegíteni.

Mészáros Lőrinc exnejét az álomesküvő előtt váltották le a menyegző helyszínét biztosító cég éléről

Már nem Kelemen Beatrix Csilla az ügyvezetője az Alcsútdobozi Arborétumot is üzemeltető és ott esküvőket is szervező cégnek. Mészáros Lőrinc újranősülése előtt kellett távoznia.

Milliárdos üzletet kötött a rendőrség egyik nagy beszállítójával Pintér Sándor felesége

A NER-ben a nőrokonokhoz és az exekhez is dől a pénz. Látható, hogy a belügyminiszter felesége különösen jól tájékozódik a biznisz világában. Mészáros Lőrinc új párjának új cége is hasít.

Mészáros Lőrinc volt felesége 820 millió forint támogatást kapott pár régi, közös ismerőstől

Kelemen Beatrix kiszállt a volt férjével közös cégekből, de médiavállalkozását megtartotta. A vállalat kétmilliárd forintos bevételt hozott össze, de ebben van 564 millió forint támogatás – egy olyan alapítványtól, amit Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szíjj László gründolt, és a Mészáros házaspár régi ismerősei kurálnak. A támogatásból 2021-re is maradt 256 millió forint.

Övék a legnagyobb családi vállalkozás, de csak Mészáros Lőrincnek osztottak lapot

Magabiztosan vezetik Mészárosék a Forbes családi listáját: a legnagyobb hazai családi vállalkozás 252,3 milliárd forinttal a Mészáros csoport, csaknem 50 milliárddal előzik meg a második Felcsuti családot. A sorrendet nem fogja felborítani Mészáros Lőrinc válása sem, már csak azért sem, mert a lap a családi vállalkozásokba azokat az érdekeltségeket számítja be, amelyekben vér szerinti rokon a tulajdonos vagy a felső vezető, így a házastárs, Mészárosné Kelemen Beatrix cégrészét vagy vezető pozícióját nem veszi figyelembe.

Ezer szál köti Orbánhoz és Mészároshoz a borsodi időközin induló Fidesz-jelöltet

A Mészáros-birodalom két legfontosabb cégének egyikét, a Talentis Groupot négy ember képviselheti: a felcsúti milliárdos három gyermeke, valamint Konczné Kondás Tünde. Bizalmi állásról van szó, ez nem kétséges. Konczné már nemcsak igazgatósági és felügyelőbizottsági tagságokat tudhat magáénak a Mészáros-csoportban, hanem annak a Talentis Groupnak a vezérigazgatója is, amelynek két tulajdonosa a ma már válófélben lévő Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix. Júniusban Konczné volt az, aki a cég közgyűlésén megszámlálta a szavazatokat, amelyekkel eredménytartalékba helyezték a 2019-ben besöpört 10,5 milliárd forint profitot. Amellett, hogy a Talentis nevén van a 2Rule sportmárka gyártójától kezdve a Csányiéktól megvásárolt golfklubon keresztül a zalaegerszegi építőipari vállalatig, a ZÁÉV-ig számtalan vagyontárgy, a cégnek 6,7 százalékos részesedése van a birodalom másik központjában, a tőzsdén jegyzett Opus Globalban is.

Mészároséknak már 410 milliárdnyi cégvagyonról van papírjuk, de ennél is többet halmoztak fel

Kétszázmilliárd forintra értékelték fel orbán Viktor barátjának családi cégét. A felcsúti gázszerelő nagyjából az 1200. leggazdagabb ember lehet a világon.

Van bocsánat: Simicska-emberekkel épül Mészáros új birodalma

Regionális gazdasági térhódításra készül Mészáros Lőrinc, ám a cégeit irányító testületekben legfeljebb nagyítóval találni piacilag értelmezhető, nemzetközi versenyhez szokott csúcsmenedzsereket vagy innovatív zseniket. Helyettük jórészt segítő családtagokból, kiugrott vagy kirúgott állami tisztviselőkből – köztük egy kamupárt emberéből –, politikai szövetségesekből és a felcsúti kör által beszippantott bankok kádereiből áll az új idők új elitje. Illetve még valakikből: Simicska Lajos szűk stábjának nemrég még árulónak bélyegzett tagjaiból. Humánerőforrás-átvilágítás Válasz Online módra.
Találatok: [28]  Oldalak:   1 2 3   >  >>