Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Keszegné Menczer Erzsébet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Segítség a Lázár-Semjén csillagrombolónak: Menczer Erzsébet, a fideszes civil

Több évig tartó romániai előjáték (Igazi Csíki Sör vs. Heineken Románia) után némiképp váratlanul - és a jelek szerint átgondolatlanul - a magyar kormány keményen beleszállt a magyarországi Heinekenbe a vörös csillag védjeggyé nyilvánítását tiltó törvénytervezettel. Bár minden jogi norma arra utal, hogy a Lázár János és Semjén Zsolt nevével fémjelzett csatahajó vesztes csatába indul - és még a Fidesz-frakciónak is meggyűlik a baja a gumicsontnak tűnő törvényjavaslattal -, felbukkant a kormány oldalán egy viszonylag ismeretlen "civil szervezet", hogy besegítsen a fantom-frontvonalon.

Harc Óbudáért, az Együtt-PM szerint hazugságokat állít a fideszes szervezet

A Fidesz III. kerületi szervezete szombaton arra szólította fel a baloldali pártok óbudai polgármesterjelöltjét, Béres Andrást, hogy lépjen vissza a jelöltségtől, mert sajtóhírek szerint áfacsalás gyanújával előzetes letartóztatásban volt. Béres András kijelentette: soha nem vádolták adócsalással.

Kósa Lajos ellen vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeztek

Az Együtt-PM a NAV-nál és az illetékes bizottságnál is eljárást kezdeményez a debreceni polgármester ügyében. Kósa Lajosról a minap derült ki, hogy egy olyan óbudai lakásban él, amelyet nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában.

Lakást adott az önkormányzat a fideszes családjának

Az ügyészség elutasította az Együtt–PM-szövetség feljelentését Keszegné Menczer Erzsébet volt országgyűlési és jelenlegi önkormányzati képviselő lakásügyével kapcsolatban. Az Együtt–PM politikusai még márciusban, hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt tettek feljelentést.

Szabályosan szavazott meg önkormányzati lakást a családjának

Az Együtt-PM szerint Menczer Erzsébet saját fiának szavazott meg egy önkormányzati lakást, anélkül, hogy jelezte volna a családi köteléket, de az ügyészség elutasította feljelentésüket.

A helyi fideszes fia és menyasszonya kapott lakást szociális alapon

A szűkös szülői házra való hivatkozással utalt ki önkormányzati bérlakást az III. kerület a helyi fideszes önkormányzati képviselő fiának. Menczer Erzsébet – aki a Fidesz parlamenti jelöltje is egyben – maga is megszavazta a döntést, és nem jelezte, hogy saját családjáról van szó.

Feljelent az Együtt-PM Menczer lakása miatt

Az Együtt-PM hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt feljelentést tett, mert állításuk szerint az önkormányzat Menczer Erzsébet fideszes képviselő fia élettársának utalt ki lakást. Az önkormányzat szerint a baloldal erőszakkal akarja őket belekeverni a választási kampányba.
Találatok: [8]  Oldalak:   1