language

Személyek:

Kovács József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Rogán 446 milliót, a legszegényebb államtitkár 4 milliót keresett tavaly

A kormány minisztereinek és államtitkárainak nyilatkozatot kell tenni vagyonuk mellett a jövedelmükről is. A személyi jövedelamadó- bevallás fő adatai 2021-ben azért érdekesek, mert számos új taggal bővült a kormányzat, így jól mutatják az adatok is, hogy kit és milyen kereseti szint mellől lehet a kormányzati szférába csábítani.

Kockázatok és mellékhatások: hogy lesz termelés a nyékpusztai gázmezőn?

Stratégiainak és lehetséges kitörési pontnak nevezik a térség fideszes országgyűlési képviselői azokat az észak-békési gázmezőket, ahonnan nagyon mélyről, nehezen és drágán, esetleg egészségügyi kockázatokkal termelhető ki a földgáz.

A DK szerint a Fidesz egyik jelöltje törvénytelenül, önkormányzati helyiségben gyűjtött aláírásokat

A választási bizottság elutasítása után a Kúriához fordul a DK, mert szerintük a Fidesz egyik jelöltje törvénytelenül, önkormányzati helyiségben gyűjtött aláírásokat. Közleményük szerint a fideszes Kovács József – aki a Fidesz jelöltje Békés megyei 3. számú országos egyéni választókerületében – olyan fotókat töltött fel a Facebook-oldalára, amelyeken az eleki házasságkötő teremben gyűjtötték az ajánlásokat.

A Kúriáig megy az ellenzék egy fideszes képviselő választási törvénysértése miatt

A Nemzeti Választási Bizottság elutasító határozata miatt a Kúriához fordulnak, mert nincs olyan jogszabály, amely szerint minden tény és bizonyíték ellenére a törvénysértést elkövető fideszes képviselőnek lehet csak igazat adni.

Nevetséges indoklással utasította el a fideszes jelölt jogsértése miatti beadványt a választási bizottság

Kovács József fideszes országgyűlési képviselő-jelölt az eleki városházán történő aláírásgyűjtése miatti beadványt elutasította a gyulai választási bizottság. Az ellenzék fellebbez a döntés ellen.

Itt vannak a pontos adatok: arcpirító, mennyiért tankolnak a magyar képviselők

Az adatok szerint Hörcsik Richárd fideszes képviselő az abszolút rekorder, igaz, ő az egyik legtávolabbi lakhellyel rendelkező politikus, a Budapesttől 250 kilométerre lévő Sátoraljaújhelyen él. Hörcsik összesen 3,6 millió forintnyi benzint töltött bele autójába. 2020 júniusában például csaknem 289 ezer forintért tankolt, átlagosan havonta 225 ezerért csorgatta a naftát a kocsiba.

Rejtélyes pénzek osztogatásáról is szó esik a birtokunkba jutott fideszes dolgozatban

A 23 oldalas panaszlevélben egy Kósa Lajos által beígért 300 milliós összeg is előkerül, amit állítólag a 2018-as kampányra terveztek be. Mint arról hétfő reggel egy birtokunk jutott, Orbán Viktornak küldött, belső használatra szánt dokumentumból kiderült, alig két hónappal az önkormányzati választások előtt komoly harcok folynak a Fideszen belül Békés megyében.

31 millió forint lenyúlásával vádolják a fideszes polgármestert

Történetünk egy uniós támogatás ellopásáról, a közvélemény ingerküszöbét már el sem érő, pimf 31 millió forintról szól. Az eset azonban hűen érzékelteti, hogyan mennek a dolgok a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. Igaz, a gyulai ügyészség föllépése eltér az eddig megszokottól.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>