Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kovács Lajos (Főtáv) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Felmentette a bíróság a volt Főtáv-vezért

Jogerősen felmentette a Fővárosi Ítélőtábla a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját - erősítette meg az MTI információját Papp Gábor ügyvéd kedden. A másodfokon eljáró bíróság helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék bűncselekmény hiányára hivatkozó felmentő ítéletét.

Újraindulhat a Főtáv per

Budapest - A felmentő ítélet hatályon kívül helyezését indítványozta a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a több mint négy éve húzódó Főtáv-ügyben a bíróságnak - írta pénteki számában a Népszabadság. Kovács Lajost, a Főtáv egykori vezérigazgatóját cége székházából vitték el a rendőrök 2010 nyarán 180 milliós vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúsítottjaként. Az idén februárban kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék bűncselekmény hiányában felmentette Kovács Lajost.

Első fok: felmentették a volt Főtáv-vezért

Bűncselekmény hiányában felmentette a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját hétfőn kihirdetett elsőfokú határozatában a Fővárosi Törvényszék.

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>