Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Külügyminisztérium highlight_off

Kulcsszavak:

magánokirat-hamisítás highlight_off
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Az okirathamisításért elítélt Lóki Géza családi cége újítja fel Washingtonban a külképviseletet

Január elején derült ki, hogy megint az okirathamisításért elítélt Lóki családi cége nyerte el a washingtoni külképviselet felújítását. A Közbeszerzési Értesítőben most csak folyamatszervezési módosításokat közöltek, az összeg és a nyertes változatlan.

Tátrai meghallgatná Medvegyevet

Tátrai Miklós harmadrendű vádlott szerint koncepciós vádak alapján folyik az eljárás a moszkvai ingatlanügyben, és csak az a célja, hogy a közvéleményt manipulálják.

Moszkvai magyar ingatlanügy: a vádlottak szerint hamisak a főügyész állításai

Polt Péter legfőbb ügyészhez fordult nyílt levélben a moszkvai kereskedelmi kirendeltség értékesítése ügyében megvádolt Székely Árpád, Fekszi Márta, Tátrai Miklós és Császy Zsolt, az MTI-hez pénteken eljuttatott levélben „hamisnak és manipulatívnak” minősítve Keresztes Imre főügyész állításait, egyúttal sürgetve, távolítsák el a beosztásából.

Vádat emeltek a moszkvai ingatlanügyben

Egy volt nagykövet, egy államtitkár és az MNV több dolgozója is vádlott lett a moszkvai kereskedelmi képviselet eladásának ügyében.

Verest nem gyanúsítják a milliárdos bukás miatt

Nem gyanúsították meg Veres János korábbi MSZP-s pénzügyminisztert abban a Gyurcsány-kormányhoz köthető bűnügyben, amelynek középpontjában egy 17 ezer négyzetméteres moszkvai épület eladása áll.

Moszkvai ingatlanügy: lezárult a nyomozás

A Központi Nyomozó Főügyészség lezárta a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében indult nyomozást, tájékoztatott Fazekas Géza ügyészségi szóvivő. Az ügyben hét embert gyanúsítanak egyebek mellett hűtlen kezeléssel, bűnpártolással és magánokirat-hamisítással.

Újabb három gyanúsított a moszkvai ingatlanüzletben

Összesen hét embert gyanúsított meg az ügyészség a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében. A központ vitatott eladása ügyében indult nyomozást lezárták, de ez nem jelenti azt, hogy vádemelésig is eljut a magyar államnak 17 milliárd forintos kárt okozó ügy.

Moszkvai ingatlanügy: egy hónapjuk maradt a nyomozóknak

A Központi Nyomozó Főügyészség egy hónapon belül lezárja a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében indult nyomozást – közölte Fazekas Géza ügyészségi szóvivő. A nyomozás az első gyanúsítás közlésétől számított két évig tarthat, ez a határidő február elején jár le.

Moszkvai ingatlanügy: újabb módosítás a gyanúsításoknál

A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében – Tátrai Miklóséhoz, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezérigazgatójáéhoz és Császy Zsolt értékesítési igazgatóéhoz hasonlóan – Horváthné Fekszi Márta volt külügyi államtitkár gyanúsítását is minősített bűnpártolásra módosította a Központi Nyomozó Főügyészség – tudta meg hétfőn az MTI.

17 milliárddal károsították meg az államot

Az eddigi hűtlen kezelés helyett minősített bűnpártolással gyanúsítja az ügyészség Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezérigazgatóját és Császy Zsolt értékesítési igazgatót a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladásának ügyében, közölte Fazekas Géza ügyészségi szóvivő.
Találatok: [25]  Oldalak:   1 2 3   >  >>