Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Lagardère Sports Hungary Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Százmilliót költ üzleti ülőhelyekre a közmédia a Fradi-stadionban

Komolyabb sportesemény jogainak megvásárlása nélkül is elköltött egymilliárd forintot 2019-ben különböző sportközvetítésekhez köthető szerződésekre a közmédia.

FERENCVÁROSTÓL NAGYERDŐIG: HOGYAN ÉRI MEG STADIONT ÜZEMELTETNI MAGYARORSZÁGON?

Több mint három évvel ezelőtt adták át az első modern stadionokat Magyarországon. Az építkezések alatt arról lehetett hallani, hogy ezek a létesítmények majd önfenntartók lesznek, könnyedén kitermelik működési költségeiket. Mostanra eltelt annyi idő, hogy érdemes megvizsgálni, ebből mi igaz. Az mindenesetre látszik, hogy nem tolonganak a cégek a stadionok üzemeltetéséért, nemrég a Haladás szombathelyi arénájáról derült ki, hogy úgy kellett vadászni üzemeltetőre.

A Fradi-pálya üzemeltetője 24,7 millióért ír tanulmányt az új Puskás Stadionról

Hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzés során nyerte el a bontás alatt és építés előtt álló Puskás Stadion üzemeltetéséről szóló tanulmány elkészítését a francia központú Lagardére cégcsoport nettó 24,7 millió forintért. A Lagardére a Groupama Aréna üzemeltetésével vált itthon ismertté, többek között nekik köszönhetjük a botrányosra sikerült, szexista meccsnépszerűsítő videót.
Találatok: [3]  Oldalak:   1